Gubitnicima su uvek drugi krivi za sopstveni neuspeh: Opozicija se ponovo žali na izbore u kojima su pukli, iako znaju da krađe nije bilo!

12.06.2024

10:25

0

Ljuti zbog poraza, pa u drugima traže uzrok izbornog debakla

Gubitnicima su uvek drugi krivi za sopstveni neuspeh: Opozicija se ponovo žali na izbore u kojima su pukli, iako znaju da krađe nije bilo!
Ilustracija - Copyright R.Z./ATAImages

Poslanica Ekološkog ustanka Danijela Nestorović požalila se da izveštaj Kancelarije OEBS za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) za lokalne izbore održane 2. juna "odgovora vlasti", buneći se jer je dokazano da izborne krađe nije bilo, čega su i sami svesni.

Nestorović je za tajkunski tabloid „Danas“ zakukala što izveštaj ODHIR-a nije bio kritički, a sve jer joj ne odgovara, kao ni celoj opoziciji, pozitivna ocena koja je opovrgla laži da su rađene malverzacije. 

Iako su ispunjene gotovo sve želje opozicije, imali su posmatrače na svakom izbornom mestu, a njihovi predstavnici potpisali zapisnike da nepravilnosti nije bilo, ipak za izborni debakl nastavljaju da traže krivca, te umesto u sebi, ovog puta krive ODHIR u koji su se kleli jer je objektivno saopštio da je sve prošlo u redu.

Opoziciji smeta i što se u objavljenom izveštaju ODIHR-a nijednom rečju ne spominju kol centri SNS-a niti ime liste koja se zove Aleksandar Vučić, jer su to najnormalnije stvari u svim demokratskim zemljama.

Opozicija je nezadovoljna što su građani na izborima poručili da žele napredak i stabilnost, a ne sukobe i mržnju kakvu su pokazali i izbornog dana, te su im svi krivi za loše rezultate. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike