Narod najurio bahatog Ćutu: Hteo da politički lešinari, pa ga meštani provalili, a njegova saradnica užasno izvređala Užičane! (VIDEO)

13.05.2024

15:15

0

Na sramno ponašanje lažnih ekologa usledio je i odgovor naroda

Narod najurio bahatog Ćutu: Hteo da politički lešinari, pa ga meštani provalili, a njegova saradnica užasno izvređala Užičane! (VIDEO)
Ilustracija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aleksandar Jovanović Ćuta, jedan od najesktremnijih opozicionara, ne prestaje da izaziva skandale.

Ovaj put se proveo kao bos po trnju, kada je u Užicu pokušao da lešinari i politički profitira zbog požara koji je nedavno izbio u deponiji "Duboko". Pod maskom lažne brige za ekologiju, Ćuta je pokušao da prikupi jeftine političke poene, ali je narod prozreo njegove pokvarene namere. 

Kako se može videti u video snimku koji objavljujemo, narod u Užicu je pokazao da itekako ume da pročita licemere i manipulatore, pa su lažnom ekologu Ćuti jasno poručili da je provaljen i da znaju da se on seti Užica samo kada se održavaju izbori. 

- Setite se samo kad su izbori. Da nisu izbori, ne biste se setili da celo Užice gori - rekao je jedan od meštana Jovanoviću.

Nezadovoljna time što je Ćuti narod sasuo istinu u lice, bahata Jovanovićeva saradnica Danijela Nestorović, koja je inače i narodna poslanica, meštane je nazvala seljanom, čime je čak i svog neotesanog šefa pretekla u bahatosti.

Sramno ponašanje lažnih ekologa i odgovor naroda,  možete pogledati u snimku ispod. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike