Igrao je samo epizodu: Savo umislio da je novi vođa opozicije, usledilo je bolno otrežnjenje kada su ga svi redom odjavili!

05.06.2024

14:18

0

Opozicionari redom odjavili Sava Manojlovića

Igrao je samo epizodu: Savo umislio da je novi vođa opozicije, usledilo je bolno otrežnjenje kada su ga svi redom odjavili!
Savo Manojlović - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Savo Manojlović, kandidat za gradonačelnika Beograda, lider pokreta Kreni-Promeni, doktor prava koji nije znao da sastavi listu za izbore na opštini Vračar, stipendista Rokfelera i Soroša, maneken koji je umislio da je vođa opozicije, doživeo je bolno prizemljenje nakon što su ga njegove dojučerašnje kolege brutalno odjavile i redom negativno odgovorili na ultimatum o opozicije iz republičke skupštine, ali i skupština Beograda, Niša i Novog Sada.

Manojlović, koji je u izbornoj noći maltene proglasio pobedu u tvrdeći da je opozicija postigla najbolji rezultat od 2012, iako je opozicija do nogu potučena u svim gradovima i opštinama u kojima su bili organizovani izbori, očigledno je, pateći od kompleksa više vrednosti, pomislio da je vođa opozicije i da će takozvana bojkot opozicija pristati na njegove pozive.  

ATAImages/Antonio Ahel
 

Odjavili su ga svi redom. Prva se oglasila Marinika Tepić.

- Naknadna pamet nanela je puno štete građanima. Opozicija ultimatume treba da postavlja političkom protivniku Vučiću, a ne opozicija opoziciji - odbrusila je Marinika Manojloviću. 

X/detektor laži
 

Manojlovića su odjavili i iz stranke Zdravka Ponoša.

- Nas niko nije zvao. Ne postavljate ultimatume kad hoćete da napravite stvarno dobru komunikaciju, to je potpuno apsurdno. Konačno je Savo Manojlović rešio da uđe u političku arenu i sad se bori za svoj prostor. Mislim da se bavi time kako će on dalje da postupa u ovome, jer ono što je ostvario u Beogradu je značajan rezultat. Prema njegovoj reakciji posle izbora, pretpostavljam da je očekivao više posle toliko godina aktivizma - navodi Slobodan Cvejić iz stranke Srbija Centar. 

Foto: Printscreen
 

Javio se i lažni ekolog Aleksandar Jovanović Ćuta.

- Savo Manojlović je morao prvo da obavi razgovor sa kolegama iz opozicije, a ne da nam šalje poziv preko medija. Niko me nije pozvao, da me bilo šta pita. O tako krupnim stvarima mora da se prethodno obavi razgovor - rekao je Aleksandar Jovanović Ćuta. 

Antonio Ahel/ATA Images
 

Manojlovićev predlog odbacio je čak i Srđan Milivojević iz DS.

- Predlog lidera Pokreta Kreni - Promeni Save Manojlovića da odbornici iz redova opozicije ne uzmu mandate koje su osvojili na nedeljnim lokalnim izborima u Nišu, Novom Beogradu i Beogradu, zbog prekrajanja izborne volje i krivotvorenja rezultata u ovim gradovima i opštinama nije realan i predstavljao bi kažnjavanje građana koji su glasali za opoziciju - istakao je Milivojević. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike