SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

03.06.2024

07:51

0

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Đorđević obećao je da će novo opštinsko rukovodstvo predstavljati sve stanovnike te opštine

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Đorđević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

- Na opštini Vračar u lokalni parlament ušlo je osam izbornih lista, što se nije dogodilo nigde u Srbiji. Sa predstavnicima većine tih izbornih lista mi kao stranka imamo od ranije dobre odnose i čvrst dogovor da ako dobiju odbornike u Skupšini opštine Vračar nastavimo zajedno da radimo za dobro Vračara. Tako da lista 'Aleksandar Vučić - Vračar sutra' ponosno objavljuje da smo već tokom izborne noći potvrdili dogovore o koaliciji i da ćemo imati većinu koju će da čini 34 od 63 odbornika koliko ima opštinska skupština - rekao je Đorđević.

On se zahvalio građankama i građanima Vračara na podršci i obećao da će novo opštinsko rukovodstvo predstavljati sve stanovnike Vračara, bez obzira na to za koga su glasali na ovim izborima, navedeno je u stranačkom saopštenju.

- Naredne četiri godine sprovodićemo projekte koji će život građanki i građana Vračara učiniti boljim. U tome ćemo imati podršku grada Beograda i Vlade Republike Srbije - rekao je Đorđević.

U Srbiji su juče održani lokalni izbori, a pored izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, izbori su održani u još 14 gradova i 74 opštine i gradske opštine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike