Šapić objavio najnovije rezultate za Beograd: Nema mesta za euforiju, za zadovoljstvo ima!

02.06.2024

22:53

0

On je rekao će lista "Beograd sutra" imati 64 mandata u Beogradu

Šapić objavio najnovije rezultate za Beograd: Nema mesta za euforiju, za zadovoljstvo ima!
Aleksandar Šapić - Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Kandidat za gradonačelnika Aleksandar Šapić obratio se iz izbornog štaba SNS-a.

On je rekao će lista "Beograd sutra" imati 64 mandata u Beogradu. 

- Velika je verovatnoća da ćemo u svih 17 opština i dalje mi nositi odgovornost. Nema mesta za euforiju, za zadovoljstvo ima - kazao je Šapić.

Kandidat liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da duboko veruje da će nakon ovih izbora Beograd krenuti da živi normalnim životom i da će u naredne četiri godine doživeti svoje najveće kvalitativne i infrastrukturne promene u poslednjih nekoliko decenija.

Šapić je izrazio uverenje, nakon glasanja u Osnovnoj školi "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi na biračkom mestu 119, da će nakon ovih izbora konačno da se završi stanje u kome se Beograd nalazi u proteklih osam meseci koje je, kako je rekao, jedna vrsta vanrednog stanja kroz Privremeni organ i privremeno finansiranje, a koje srpska prestonica ne poznaje u svojoj istoriji. 

- Verujem da će ovi izbori omogućiti da Beograd možda doživi i svoje najveće kvalitativne infrastrukturne i druge promene u poslednjih nekoliko decenija - rekao je Šapić novinarima.

On je rekao da će pobediti oni koje Beograđani žele i za koje veruju da će učiniti da njihov grad bude bolji, uspešniji i napredniji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike