Đurđev: Manojlović napada BIA po nalogu stranih sila!

30.05.2024

15:10

0

Autor: 24sedam

Manojlović pravi zamku Parezanoviću u koju će sam upasti!

Đurđev: Manojlović napada BIA po nalogu stranih sila!
Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

"Više je nego očigledno da pojedini zapadni obaveštajni centri koriste Savu Manojlovića kao oružje za borbu protiv Bezbednosno-informativne agencije, kako bi rad iste deprofesionalizovali i kriminalizovali, te pripremili teren za ugrožavanje normalnog funkcionisanja države i društva", izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Prema njegovim rečima, pored slobodnih i nezavisnih medija koje Manojlović brutalno napada u svojim javnim nastupima, na meti napada najčešće je visokopozicionirani funkcioner BIA Marko Parezanović jer je isti svojim višegodišnjim radom postao jedan od stubova sveukupne srpske bezbednosti.

Privatna arhiva
Aleksandar Đurđev

- Manojlović nikako da shvati da njegovu bezbednost ne ugrožavaju ni BIA ni srpski novinari, već oni koji ga huškaju protiv svoje države. On će biti ugrožen, zajedno sa svim našim sugrađanima, ako inostrani centri moći od BIA-e u očima građana naprave kriminalnu organizaciju - napomenuo je Đurđev.

To se, međutim, po rečima Đurđeva neće desiti.

- Građani Srbije veruju BIA, veruju i državnom rukovodstvu, vojsci i crkvi i svim vitalno važnim institucijama ove zemlje. Sa druge strane, nemojte biti iznenađeni minimalnim poverenjem izraženom u primilima koje će isti ti građani dati Manojloviću u nedelju na izborima. Umesto političkog programa i konkretnih rešenja za probleme koji muče građane, Manojlović je ponudio sebe kao hodajuće anti-BIA propagandno glasilo - zaključio je Đurđev.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike