On je državnik koji čuva suverenu politiku Republike Srbije i jedinstvo srpskog naroda: Nešić pozvao sve Srbe da podrže Vučića na izborima!

30.05.2024

12:23

0

Vučić je državnik koji čuva jedinstvo srpskog naroda

On je državnik koji čuva suverenu politiku Republike Srbije i jedinstvo srpskog naroda: Nešić pozvao sve Srbe da podrže Vučića na izborima!
Ilustracija - Copyright Tanjug/YouTube

Ministar bezbednosti BiH Nenad Nešić pozvao je sve Srbe da podrže listu "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" na predstojećim izborima, koji će se održati u nedelju 2. juna.

- Pozivam sve građane Republike Srbije da u nedelju podrže listu “Aleksandar Vučić - Srbija sutra” u svim gradovima i opštinama zbog naše države i naroda - kaže Nešić i dodaje:

- U vremenu kada opozicioni političari u Srbiji pokušavaju da od Drine koja je kičma srpskog naroda naprave zid, a od Srba iz Republike Srpske stvore zapadne podanike, Vučić je državnik koji čuva jedinstvo srpskog naroda i suverenu politiku Republike Srbije, čija politika brani mir na Balkanu i kreira značajan ekonomski napredak.

Kako je naveo, sa Aleksandom Vučićem i Srpskom naprednom strankom na čelu Srbije, Srbi iz Republike Srpske znaju da u Srbiji, svojoj matici, uvek imaju otvorena vrata i da svaki grad i opštinu u Srbiji osećaju svojom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike