Opozicione siledžije i militanti organizuju haos pred izbore: Nemački plaćenik i Đilasov Robespjer planiraju opsadu centra Beograda! (FOTO)

29.05.2024

17:10

1

Poziv za maltretiranje građana su objavili na Instagram stranici

Opozicione siledžije i militanti organizuju haos pred izbore: Nemački plaćenik i Đilasov Robespjer planiraju opsadu centra Beograda! (FOTO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački Printscreen

Đilasovi "specijalci" najavili su veliko okupljanje u subotu, 1. juna na Tašmajdanu, samo nekoliko sati pred izbore!

Siledžija Dragana Đilasa i plaćenik "Dojče velea" koji je javnosti poznat kao vođa protesta "Srbija protiv nasilja" nakon decembarskih izbora, a posebno nakon što je besramno maltretirao, vređao i pretio aktivistkinji Srpske napredne stranke Jeleni Milosavljević na Banovom brdu, Nikola Ristić i njegov kompanjon Ivan Bjelić koji je takođe bio jedan od predvodnika protesta i koji se hvalio na društvenim mrežama fotografijama gde pozira sa oružjem, najavili su na društvenim mrežava skup u centru Beograda u subotu, samo nekoliko sati pred izbore?! Očigledno je da građane u subotu očekuje još jedno u nizu maltretiranja.  

Poziv za maltretiranje građana su objavili na Instagram stranici. 

A ko su zapravo glavni organizatori, Nikola Ristić i Ivan Bjelić koji se nalaze na snimku, ali i koji su označeni na istom, što govori samo u prilog tome da su glavni organizatori subotnjeg šikaniranja građana? 

Printscreen
 

Nikola Ristić, konsultant "Dojče vele" i Đilasov militant

Jedan od glavnih vinovnika haosa ispred sedišta Republičke izborne komisije (RIK) u decembru bio je upravo lažni student Nikola Ristić. 

Radi se o menadžeru komunikacija koji sarađuje sa mnogobrojnim nevladinim organizacijama (NVO) sponzorisanim iz inostranstva. Konkretno, Ristić je marketinške kampanje radio za Dojče vele, nemački javni servis, Istinomer i Crtu.

Takođe, Risitć je tada poručio da "Kosovo" treba da bude nezavisno a da se potom ujedini sa Albanijom.

- Srpski zvaničnici pričaju o ljudima iz šume dok masovno seku stabla širom Srbije. Albanci uveli potpunu zabranu seče šuma. Da zaslužili smo da Kosovo bude najpre nezavisno a zatim u savezu sa Albanijom. Oni će sigurno bolje voditi računa o toj teritoriji - naveo je svojevremeno Ristić.

Printscreen/X
 

Ristić, koji je u decembru prošle godine sa desetak istomišljenika, anarhista, blokirao raskrsnice po Beogradu, najviše se istakao po napadu na jednu ženu (?!) i to samo zato što je aktivistkinja Srpske napredne stranke koja je u martu ove godine na Banovom Brdu obilazila  stranačke sigurne glasače. Sve u skladu sa zakonom i svim demokratskim pravilima i pricedurama. 

Ristić, plaćenik ‘Dojče velea’ dao je sebi za pravo da Jelenu Milosavljević progoni, najstrašnije maltretira,  lažno je optužuje i verbalno linčuje nasred ulice!

Ivan Bjelić - Đilasov Robespjer koga finasira i Nemačka

Ivan Bjelić je član upravnog odbora KOMS-a, koji finansira i Nemačka.

Na sajtu KOMS-a, oni su predstavljeni kao krovna organizacija mladih Srbije (KOMS), kao savez 111 udruženja mladih i za mlade, koji predstavlja najviše nezavisno predstavničko telo mladih u Srbiji. 

Printscreen
 

Ivan Bjelić ima i dobru finansijsku zaleđinu. Pored toga što je član Upravnog odbora KOMS-a, Bjelić je i koordinator organizacije „Forca Požega“, koja novac prima kao projekat fondova za evrointegracije. Samo za projekat „Ka Evropi – sa zanjem i saznanjem“ Foruma civilne akcije FORCA Požega, predložen je budžet od 1.566.000 dinara, prema podacima Ministarstva za evropske integracije Republike Srbije. 

Printscreen
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike