Spektakularna konvencija SNS u sportskom centru "Slana bara": Svi na jednom mestu, za bolje sutra! Upriličen veličanstven program (VIDEO)

30.05.2024

07:23

0

Jedinstveni događaj posvećen je retrospektivi onoga što je urađeno za 12 godina u Srpskoj Atini, omladinskoj i evropskoj prestonici kulture

Spektakularna konvencija SNS u sportskom centru "Slana bara": Svi na jednom mestu, za bolje sutra! Upriličen veličanstven program (VIDEO)
Copyright Foto: nsuživo

Završna konvencija Srpske napredne stranke, pred lokalne izbore u nedelju, 2. juna, napunila je Sportski centar “Slana bara”, a domaćin događaja je premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević.

Foto: nsuživo
 

Jedinstveni događaj posvećen je retrospektivi onoga što je urađeno za 12 godina u Srpskoj Atini, omladinskoj i evropskoj prestonici kulture, ali još važnije od toga, posvećen je svemu onome što SNS i koalicioni partneri žele da realizuju u narednom periodu.

Foto: nsuživo
 

Posvećen je viziji Aleksandra Vučića i SNS kako Novi Sad i čitava Srbija treba da izgledaju u budućnosti.

Foto: nsuživo
 

Na ovoj konvenciji Miloš Vučević i SNS ukazaće posebnu zahvalnost pojedincima bez kojih ovaj napredak Grada i kvalitetnijeg života ne bi bio moguć, kao i za sve što treba da se realizuje.

Među njima su univerzitetski profesori, novosadski studenti i omladina, zdravstveni radnici, sportisti i svi drugi profesionalci koji su dali nesebičan doprinos kako bi Novi Sad postao ono što je danas.

Premijer Srbije Miloš Vučević u svojim javnim obraćanjima neretko podseća da nalik porodici grad i država treba da imaju svoje domaćine.

Foto: nsuživo
 

Upravo iz tog razloga, današnja konvencija se razlikuje od svih pređašnjih političkih događaja ovog tipa.

Foto: nsuživo
 

Govornica i tradicionalno obraćanje stranačkih lidera, ustupili su mesto domaćinskoj atmosferi i prijateljskim razgovorima Novosađana koji dele viziju Srpske napredne stranke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

 

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nsuživo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike