Udario tuk na luk: Raspalo se opoziciono društvo staro, Đilas i Aleksić u žestokom međusobnom klinču! (FOTO)

09.05.2024

14:41

0

Đilas udario na Miroslava Aleksića

Udario tuk na luk: Raspalo se opoziciono društvo staro, Đilas i Aleksić u žestokom međusobnom klinču! (FOTO)
Dragan Đilas i Miroslav Aleksić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Iako je do pre mesec dana Miroslav Aleksić, lider Narodnog pokreta Srbije, bio desna ruka  Dragana Đilasa i uz Mariniku Tepić, predvodnik tajkunskog bloka, sada su se ta dva opozicionara žestoko sukobila. 

Aleksić je napao Đilasa zbog bojkota izbora u Beogradu 2. juna, optuživši ga kako radi za vlast, ali ništa manje oštar nije bio ni Đilas prema Aleksiću, koga je čak podmuklo napao. 

Đilas je na Aleksića udario preko naloga na platformi Iks, na kojoj je ostavio sledeći komentar: 

- U istom danu smo Aleksić i ja bili na dve televizije - Insajder i KTV. Različite televizije, različite poruke. Da ostane zapisano: nisam optužio one koji izlaze na izbore da podržavaju režim. Izneo sam stav da je to pogrešna odluka, ali i potrebu zajedničkog delovanja opozicije posle 2. juna - napisao je Đilas. 

Iako je napisao kako navodno nikoga nije napao, jasno je da je ovim statusom na društvenoj mreži učinio baš to što je u istom statusu podmuklo ,,negirao''. 

Očigledno da Dragan Đilas ne trpi suprotna mišljenja od sopstvenog, pa je bilo sasvim dovoljno da mu dojučerašnji potrčko Aleksić samo jednom ne pokaže slepu poslušnost da bi mu zbog toga postao opasni neprijatelj, čime je završio u nemilosti ovog bahatog tajkuna. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike