Orlić u Šidu: U nedelju glasamo za Srbiju!

28.05.2024

20:20

0

Orlić u Šidu: U nedelju glasamo za Srbiju!
Copyright SNS

„Ljudi su naša pokretačka snaga, a njihovo poverenje – čast je i obaveza da se borimo za još uspešniji Šid, za još bolju budućnost cele Srbije i svakog čoveka koji joj pripada“, poručio je danas dr Vladimir Orlić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, tokom obilaska Opštinskog odbora SNS i štandova ove stranke u Šidu.

SNS
 

U razgovoru sa aktivistima i građanima, naglasio je da isključivo državna politika predsednika Aleksandra Vučića garantuje nastavak pomenute borbe.

SNS
 

„Dokaz tome je i lavovsko držanje predsednika Republike u Njujorku, koji je beskopromisno, hrabro i dostojanstveno stao u odbranu svoje države i svog naroda, i sve nas učinio ponosnim“, rekao je dr Orlić i dodao:

SNS
 

„Zato 2. juna glasamo za izbornu listu koja nam Srbiju čuva – slobodnu, samostalnu i suverenu, za listu koja se suprotstavlja najgorima od najgorih, koji bi da nam zemlju ponovo pljačkaju, uništavaju i u prošlost vrate. U nedelju dajemo poverenje i podršku listi „Aleksandar Vučić – Šid sutra“ i idemo do pobede – jedinstveno i složno“, zaključio je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike