Šapić: U poslednjih nekoliko godina puno pažnje posvećeno brizi o ljudima

28.05.2024

19:12

0

On je naveo da nije dovoljno samo da se stavi bedž i da se kaže "Ja sam Beograd", već da ljubav prema prestonici mora da se pokaže

Šapić: U poslednjih nekoliko godina puno pažnje posvećeno brizi o ljudima
Copyright Tanjug/Marko Đoković

Kandidat za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić rekao je danas na predizbornom skupu koalicije stranaka okupljenih oko SNS na izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Beograd sutra", da je u poslednjih nekoliko godina, puno pažnje posvećeno brizi o ljudima kroz uvođenje velikog broja socijalnih mera i poručio da gradska uprava ne može da bude prava, ukoliko nema ozbiljne socijalne mere i socijalne programe.

- Kada neki kažu da nešto žele ili ne žele, nije dovoljno to samo reći. Neophodno je da umete i da znate. Neophodno je da budete spremni, da se za ljude žrtvujete. Neophodno je da ovim teškim vremenima, i svi smo svesni u kakvom se trenutku nalazi i čitav svet, posebno naša zemlja, zbog svega onoga što se dešavalo u proteklih par meseci i što je kulminiralo pre nekoliko dana ovom sramnom odlukom protiv našeg naroda, da budemo tu jedni za druge, da se nađemo jedni drugima, da pomognemo jedni drugima, da budemo jedinstveniji nego ikada - poručio je Šapić na predizbornom skupu u Beogradu.

Tanjug/Marko Đoković
 

On je naveo da nije dovoljno samo da se stavi bedž i da se kaže "Ja sam Beograd", već da ljubav prema prestonici mora da se pokaže tako što se neće podržati oni koji dele Beograđane na, kako je rekao, one koji žive u krugu dvojke i na one koji žive na obodima grada.

- To su sve naši Beograđani. Ako hoćete da budete Beograd, onda morate da volite sve Beograđane, onda morate da volite one koji nisu Beograđani, koji dođu u naš grad, koji ga posete, turiste i sve one koji zajedno sa nama čine našu lepu prestonicu - rekao je Šapić.

On je naveo i da Beograd treba da ima srpskog gradonačelnika i srpsku gradsku upravu, jer kad god je bio takav slučaj bili smo dobri svima, i Bošnjacima, Slovacima, Mađarima, Slovencima i Hrvatima, kao i svim turistima koji su dolazili u posetu prestonici.

- Kad nismo imali srpskog gradonačelnika onda su bili dobri svima drugima, a ponajmanje nama Srbima. I zato još jednom, za srpski Beograd, za srpskog gradonačelnika, srpsku Vladu i srpskog predsednika - rekao je Šapić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike