Aleksandar Vulin: Vučić se upisao u istoriju slobodnih vođa, a Đilasa i NATO Srbe neće pamtiti čak ni kao izdajnike

23.05.2024

21:53

0

Ali, koliko god koristili "Đilasov inžinjerski mozak", matematika je jasna, više zemalja je bilo protiv i uzdržano, nego za rezoluciju, poručio je Vulin

Aleksandar Vulin: Vučić se upisao u istoriju slobodnih vođa, a Đilasa i NATO Srbe neće pamtiti čak ni kao izdajnike
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Potpredsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vulin komentarisao je danas sraman čin tajkuna i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa nakon glasanja o sramnoj rezoluciji.

- Kao i tokom bombardovanja Srbije, Đilas okrivljuje Srbiju za tuđe zločine. Nije Srbija počinila genocid, pa da ima ko da joj sudi, baš kao što nije izazvala NATO agresiju, pa da je i za to odgovorna. Koliko Nemce i kolonije boli što je više zemalja bilo uzdržano i protiv, nego za rezoluciju, vidi se po tome što su našli Đilasa i ostale izdajnike da im daju bar neko srpsko ime koje je uz njih - rekao je Vulin i dodao:

- Ali, koliko god koristili "Đilasov inžinjerski mozak", matematika je jasna, više zemalja je bilo protiv i uzdržano,  nego za rezoluciju. Vučić se upisao u istoriju slobodnih vođa, a Đilasa i NATO Srbe neće pamtiti čak ni kao izdajnike, samo zaborav i prezir - poručio je on.

Podsetimo, Dragan Đilas je danas, nakon završetnka glasanja u UN tražio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić podnese ostavku.

Time je pokazao da mu je obraz đon, pošto je još pre nekoliko godina sam javno govorio da je za njega u Srebrenici počinjen genocid.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike