Ponoš oštro kritikovao Manojlovića: Zaviruje nama u novčanik, a njega finansiraju strani centri (VIDEO)

20.05.2024

14:09

0

Žestoki sukobi u opoziciji

Ponoš oštro kritikovao Manojlovića: Zaviruje nama u novčanik, a njega finansiraju strani centri (VIDEO)
Zdravko Ponoš i Savo Manojlović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Žestoki rat unutar srpske opozicije je toliko eskalirao da to više nije moguće prikriti, niti se više opozicionari uopšte trude da sakriju sukob. 

Toliko su međusobno zavađeni u susret izborima 2. juna, da se tu više ne zna ni ko pije ni ko plaća. Jedan od najžešćih sukoba na opozicionom polu političke scene, od nekoliko aktuelnih, jeste svakako sukob na relaciji Savo Manojlović - Dragan Đilas.  

U tom sukobu, na Đilasovu stranu je stao čuveni NATO general sa hrvatskom putovnicom, Zdravko Ponoš, lider nekakve kombi strančice, koja se zove Srbija Centar i za koju je malo ko čuo sem ponoša. 

Ovaj dezerter i uništitelj srpske vojske dok je bio načelnik Generalštaba, sada je udario na rokfelerovca Sava Manojlovića, a vrhunac primedbe je to što ga je optužio da im ''zaviruje u novčanik'' i da ga ''finansiraju  strane NVO i centri moći'', što je istina pošteno govoreći.

Reklo bi se, narodski, udario tuk na luk. Ponoš sigurno najbolje zna kako je to raditi u interesu stranih NVO i kako je to zavirivati u tuđi novčanik, a najviše u novčanike građana Srbije.  

 

 

Na kraju šta reći, nego da je soroševac Savo Manojlović nisko pao kada je dočekao da ga dezerter Ponoš proziva i deli mu lekcije. 

Ne samo Ponoš i Manojlović, već je i celokupna opozicija dotakla dno i sve što ružno kažu jedni o drugima u žaru borbe za opozicioni presto i prvonaklonost stranih agentura - najverovatnije je tačno. Čak je istina verovatno i mnogo gora od toga. 

U susret izborima opozicioni karambol je već počeo, a gledaoci sa strane samo mogu da uzmu kokice i da posmatraju taj ''spektakl''. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike