Sukob u opoziciji eskalirao do kulminacije: Neverovatno za šta optužuju jedni druge, stiglo se do mode i naočara za sunce! (VIDEO)

17.05.2024

14:39

0

Zaista je neverovatno čime se opozicija bavi

Sukob u opoziciji eskalirao do kulminacije: Neverovatno za šta optužuju jedni druge, stiglo se do mode i naočara za sunce! (VIDEO)
Savo Manojlović i Dragan Đilas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U moru nebuloza, spinova i kontraspinova, udaraca ispod pojasa, tuče, frke, napada na opozicionoj političkoj sceni na relaciji bojkotaša i onih koji izlaze na izbore u Beogradu, potpuno ispod radara javnosti prošla je izjava tajkuna Dragana Đilasa o, nećete verovati, modnom stilu Sava Manojlovića.

Gostujući na tajkunskoj Novoj S, Đilas je mrtav ozbiljan rekao da mu nije jasno zašto Manojlović naočare za sunce nosi zakačene za košulju. 

- To me čudi. To se nosilo pre 30 godina, to je poslenji nosio Bora Todorović u Vrućem vetru. To mi nije jasno. Sve drugo mi je jasno. I zašto nije izašao na izbore u decembru i zašto izlazi sad - rekao je Đilas. 

Podsetimo, otvoreni rat između Đilasa i Manojlovića traje još od kada je Marinika Tepić u intervjuu za tajkunski list Danas poručila da Manojlović koristi svaku priliku da napadne opoziciju i lidera SSP Dragana Đilasa.

Inače, snimak sa Đilasovim izjavama proširio se društvenim mrežama, a reakcije korisnika pre svega platforme Iks u najmanju ruku izričito su negativne.

Javnost se mahom pita da li je moguće da se opozicija sasvim ozbiljno bavi tako nevažnim i perifernim temama.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike