Šok snimak izroda srpskog naroda: Kurtijev Radoica sa svojim sinom izdaje Srbe šiptarskim i zapadnim službama, čuje se i strani agent(AUDIO)

13.05.2024

13:20

0

Ponovo isplivao šok snimak izroda srpskog naroda, Radoice Radomirovića

Šok snimak izroda srpskog naroda: Kurtijev Radoica sa svojim sinom izdaje Srbe šiptarskim i zapadnim službama, čuje se i strani agent(AUDIO)
Kurtijev Srbin i Kurtin - Copyright Kabinet premijera tzv. Kosova

Kurtijev Srbin Radoica Radomirović svakim danom sve više i više pada u blato izdaje i kriminala, a ovoga puta su isplivali i novi audio dokazi i snimci. 

Sluga Kurtija i njegovog terorističkog režima u Prištini sada je potpuno raskrinkan kao izrod i saradnik šiptarskih obaveštajnih službi.

Na audio snimku koji je objavio Telegram kanal Bunker, jasno se čuje kako Radomirović i njegov sin Nikola vrbuju ljude sa severa Kosova da šiptarskim i ostalim stranim službama cinkare Srbe koji su učestvovali u sukobu sa šiptarskim teroristima u Banjskoj.

- Uz ubeđivanje kako bi im to pomoglo da odaju imena, šiptarski sluga i narkoman Radoica R. im obećava anonimnost i zaštitu kod stranih i šiptarskih tajnih službi, dok se na engleskom jeziku čuje strani agent koji između ostalog želi da razume iznutra kako ceo sistem funkcioniše - navodi se u objavi.

Poslušajte kako izgleda ova bruka i sramota i moralno posrnuće srpskog izroda

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike