Srpska lista o šokantnom snimku: Ovo je dokaz da Kurtijev Radoica sarađuje sa albanskim inspektorima (VIDEO)

29.04.2024

14:06

0

Dodaje se da Radomirović, i pored svih dokaza o umešanosti u krivična dela u opštini Leposavić počinjena protiv časnih građana te opštine, ostaje na slobodi

Srpska lista o šokantnom snimku: Ovo je dokaz da Kurtijev Radoica sarađuje sa albanskim inspektorima (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Tanjug/Srpska lista

Srpska lista saopštila je danas da je na osnovu poslednjeg snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, jasno zaključiti da Radoica Radomirović sarađuje sa albanskim inspektorima i pomaže im da lociraju časne Srbe u opštini Leposavić, zarad "sitnog ćara i malo privilegija".

Kako se navodi, snimak je dovoljan dokaz da objasni kako je moguće da i pored dokaza da je organizovao kriminalnu grupu za vršenje krivičnih dela i ugrožavanje mira i sigurnosti građana u opštini Leposavić Radomirović nije iza rešetaka.

- A pored ovog snimka, to da je pod zaštitom Aljbina Kurtija potvrđuje i snimak od pre par dana na kome se čuje kako on sa zamenikom ministra lokalne samouprave u Prištini i lažnim gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem planira otimanje stanove koje je za raseljena lica, mlade bračne parove u socijalno ugrožene građane gradila Vlada Republike Srbije - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da Radomirović, i pored svih dokaza o umešanosti u krivična dela u opštini Leposavić počinjena protiv časnih građana te opštine ostaje na slobodi, jer je, tvrdi Srpska lista, doušnik kosovske policije i da potkazuje časne Srbe albanskim inspektorima koji ih nakon toga progone i hapse, maltretirajući i njih i njihovu decu i porodice.

- Kosovska policija i zvaničnici se hvale kamerama, pa da se podsetimo da postoje i video snimci gde članovi grupe Radoice Radomirovića koriste drogu u radno vreme u prostorima opštine Leposavić. Postoje i više audio snimaka na kome saznajemo da je Radomirović trener za paljenje automobila i placeva, kako podstrekava druge da čine krivična dela te garantuje zaštitu, ali do danas nije uhapšen niti procesuiran - navodi se u saopštenju Srpske liste.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike