Dok slušate šta Spajić priča o Srebrenici, niste sigurni da li to govori on ili Đukanović!

11.05.2024

19:44

0

Izjavio je u intervjuu za Radio televiziju Crne Gore da će prema njemu politika Crne Gore biti navođena ka tome da prizna sramnu rezoluciju o Srebrenici

Dok slušate šta Spajić priča o Srebrenici, niste sigurni da li to govori on ili Đukanović!
Milojko Spajić - Copyright R.R./ATAImages

Premijer Crne Gore Milojko Spajić govorio je o sramnoj rezoluciji o Srebrenici na afirmativan način prateći sve floskule koje ponavljaju zemlje Zapada poput Nemačke i Velike Britanije.

Milojko Spajić izjavio je u intervjuu za Radio televiziju Crne Gore da će prema njemu politika Crne Gore biti navođena ka tome da prizna sramnu rezoluciju o Srebrenici i da se taj stav neće menjati.

- Što se tiče rezolucije o genocidu u Srebrenci, Crna Gora je zauzela stav i 2009. i 2021. godine imamo isti stav što se tiče Srebrenice. Mi ovom rezolucijom ćemo da zatvorimo ćemo da zatvorimo priču jednom za svagda, mi smo imali od 2009. jedan stav kao država i on se ne menja - rekao je Spajić.

Dodao je kako ima razumevanje za stav Republike Srbije i tvrdio da ga razume, ali da to neće uticati na stav Crne Gore što po mnogo čemu podseća na antisrpsku i prozapadnu retoriku kojom se godinama služio i bivšti predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

Više o ovome saznajte u videu:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike