Letimo za Mostar posle 33 godine: Vučić došao u pilotsku kabinu, pa se oglasio iz aviona! (VIDEO)

15.04.2024

17:03

0

Kako je ranije najavljeno iz ove kompanije, srpski nacionalni avio-prevoznik će do Mostara leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, petkom i nedeljom

Letimo za Mostar posle 33 godine: Vučić došao u pilotsku kabinu, pa se oglasio iz aviona! (VIDEO)
Copyright Instagram printscreen/ buducnostsrbije

Er Srbija od danas uspostavlja direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara, a na prvom letu na ovoj liniji je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik Vučić obratio se iz pilotske kabine sa prvog leta Er Srbije ka Mostaru.

"Posle 33 godine, letimo za Mostar – grad istorije i pesnika, mesto ukrštanja različitih kutlura i tradicija", napisao je Vučić na Instagramu.

 

 

Kako je ranije najavljeno iz ove kompanije, srpski nacionalni avio-prevoznik će do Mostara leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, petkom i nedeljom. Do Mostara će se leteti avionom tipa ''embraer 175'', let traje 50 minuta, a karte koštaju od 56 evra po smeru, odnosno od 104 evra za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

Generalni direktor Er Srbije Jirži Marek rekao je ranije prilikom potpisivanja ugovora o uspostavljanju linije da će to pozitivno uticati na ekonomski i privredni rast, olakšati kulturnu razmenu i doprineti još boljoj saradnji na Zapadnom Balkanu.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike