Đurđev: Nikoga, pa ni Natašu Prišić, ne mogu zaštititi oni koji nisu štitili Miloša Vučevića i njegovu porodicu od brutalnih pretnji!

15.04.2024

12:30

0

On je da čvrsto veruje da će policija otkriti da li su optužbe Nataše Prišić na račun vlasti, a u vezi sa njenim pomoćnim objektom koji je izgoreo, istinite ili ne

Đurđev: Nikoga, pa ni Natašu Prišić, ne mogu zaštititi oni koji nisu štitili Miloša Vučevića i njegovu porodicu od brutalnih pretnji!
Miloš Vučević i Aleksandar Đurđev - Copyright Ministarstvo odbrane

- Predstavnici lažne opozicije u Novom Sadu pokušavaju da instrumentalizuju slučaj Nataše Prišić i tako kriminalizuju vlast u Novom Sadu, ali su odavno prozreni od strane Novosađana koji im nisu, niti će dati podršku da upravljaju našim gradom" -izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On je istakao da je tokom poslednjih deset godina stopa kriminala u Novom Sadu, kao i u Srbiji u celini, svedena na istorijski minimum, te da čvrsto veruje da će policija otkriti da li su optužbe Nataše Prišić na račun vlasti, a u vezi sa njenim pomoćnim objektom koji je izgoreo, istinite ili ne.

- Ta osoba je od ranije poznata po neistinama koje je iznosila na račun EPS-a, iako to javno preduzeće posluje uspešno i predstavlja strateški važan element našeg državnog suvereniteta.Gde su bili pripadnici lažne opozicije, uključujući i gospođu Prišić, da osude napade na porodicu Miloša Vučevića, predsednika Vučića i moju malenkost i pretnje smrću koje su Vučeviću lično upućivane? - upitao je Đurđev i dodao:

- Naravno, niste ih mogli čuti, baš kao što nikada nisu osudiliniz vandalskih i divljačkih napada na prostorije SNS ili Srpske lige u Novom Sadu koje su kamenovane, niti paljenje zastave Srbije od strane protestanata u sred Novog Sada. Konačno, ne samo da nisu osudili srbomrzačku retoriku Dinka Gruhonjića, već je, prećutno ili otvoreno, podržavaju. Zato nikada neće dobiti na slobodnim i demokratskim izborima - zaključio je Đurđev.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike