Predsednik Vučić putuje u Mostar prvim letom nove linije Er Srbije

15.04.2024

15:42

0

Predsednik će prisustvovati otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede i obići štand Republike Srbije

Predsednik Vučić putuje u Mostar prvim letom nove linije Er Srbije
Copyright A.K./ATAImages/Tanjug/Miloš Dimitrijević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u dvodnevnoj radnoj poseti Bosni i Hercegovini danas i sutra, saopšteno je iz kabineta. 

Srpska delegacija na čelu sa predsednikom Vučićem otputovaće u BiH prvim letom novootvorene linije Beograd-Mostar nacionalne aviokompanije Er Srbija. Predsednik Vučić je uoči puta istakao da je otvaranje nove direktne linije između Beograda i Mostara veoma značajno za ljude iz Trebinja i okoline, kao i Zapadne Hercegovine, kao i da je to prilika za razvoj partnerskih i ekonomskih odnosa Srbije i BiH.

- To su naši interesi, to je partnerska zemlja, idemo u partnerstvo, kazao je predsednik Srbije i istakao da će karte biti veoma jefitne.

/Tanjug/Miloš Dimitrijević
 

 

Tokom posete, predsednik Vučić prisustvovaće večeri sa liderima iz regiona koji učestvuju na mostarskom sajmu, sastaće se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Nakon susreta, predsednik će prisustvovati otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede i obići štand Republike Srbije, kao i štandove drugih izlagača. Čak 26 srpskih kompanije iz različitih sektora učestvovaće na 25. Međunarodnom sajmu privrede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike