Tipičan primer razgovora na N1: Vučić je proruski, ali je i prozapadni!

11.04.2024

09:20

0

Tahkunski mediji i oni koji podržavaju opoziciju ne mogu da se dogovore oko načina na koji će napadati predsednika Aleksandra Vučića

Tipičan primer razgovora na N1: Vučić je proruski, ali je i prozapadni!
Dušan Teodorović - Copyright M.M./ATAImages

Tajkunski mediji i oni koji podržavaju opoziciju ne mogu da se dogovore oko načina na koji će napadati predsednika Aleksandra Vučića - da li je proruski ili prozapadni.

Ono što ne razumeju je to da Vučić vodi samostalnu politiku jedne slobodne, suverene i vojno neutralne zemlje i da bez obzira na to što ne staje ni na čiju "stranu" i ne meša se u tuđe poslove, ima prijatelje u svetu koji poštuju našu zemlju.

Upravo jedan tipičan primer razgovora na N1 odvijao se između glavnog ideologa đilasovaca Dušana Teodorovića i voditeljke N1.

Voditeljka N1 rekla je kako "Vučić sa Francuzima dokapitalizuje vojnu industriju, Vučić sa Francuzima kupuje rafale"; na šta je Teodorović odgovorio da Vučić očigledno nema hrabrosti da se oslobodi "strahovitog ruskog zagrljaja".

- Još uvek u Srbiji imamo ruski humanitarni centar.. - rekao je Teodorović.

Na to je voditeljka odgovorila: "A, evo, ruska Gazeta piše da mu je Makron rekao da dâ ostavku", na šta se Teodorović odmah nadovezao: "Hvala Makronu ako mu je to rekao..."

Voditeljka N1: "Pa dobro, nije ali..."

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike