Dok Vučić učvršćuje odnose sa Francuskom, Đilasovi botovi u Berlinu kukaju na svoju zemlju! Opoziciju zanima samo vlast, a ne diplomatija!

10.04.2024

11:07

0

Predsednik izvršnog odbora SNS Darko Glišić, gostujući u Info jutru govorio je o zalaganju predsednika Srbije Aleksandra Vučića za jačanje domaće diplomatije i kontraproduktivne napore Đilasove opozicije

Dok Vučić učvršćuje odnose sa Francuskom, Đilasovi botovi u Berlinu kukaju na svoju zemlju! Opoziciju zanima samo vlast, a ne diplomatija!
Darko Glišić - Copyright TANJUG/ ZORAN ŽESTIĆ

Predsednik IO SNS Darko Glišić govorio je kako o tome kako je Dragan Đilas čovek niske tolerancije koji veoma teško prima kritike i zamerke na svoj račun.

- Da smo raspisali sve lokalne i gradske izbore oni bi ih razdvajali i obrnuto, a pošto su raspisani u skladu sa zakonom ne mogu biti spojeni. Nije moguće to uklopiti bez da se krši zakon što naši ljudi na vlasti ne žele da rade. Đilas je čovek niske tolerancije koji teško reaguje na kritike. On je svestan da je narodu dosta svega i narodu ponavljamo da izborne krađe nije bilo, a oni to ponavljaju konstantno iako su pošteno izgubili na pokrajinskim i predsedničkim izborima. Oni su hvalili Aljbina Kurtija koji kao čovek želi da satre sve srpsko. Vređanje Vučića i njegove familije će ih samo dovesti do novog poraza za koji će onda tražiti nove izgovore - rekao je Glišić.

Glišić je dodao kako smatra ogavnim čin kojim domaća opozicija poziva na sankcije protiv sopstvene zemlje, dok se Aleksandar Vučić zalaže za jačanje srpske diplomatije.

- Opozicija će ponovo bacati drvlje i kamenje po sopstvenoj državi i sankcije za Srbiju, a misle da će neko iz tih centara moći u kojima kukaju uzeti njih za ruku i dovesti ih na vlast. Građani se na izborima slobodno izražavaju o tome kako žele da izgleda država u kojoj žele da žive. Posebno je ogavno što opozicija priziva sankcije sopstvenoj zemlji u nadi da će vladati, međutim to se neće desiti, jer Srbija vodi ozbiljnu diplomatiju. Nikoga nije briga hoće li oni izlaziti na izbore, jer se mi trenutno bavimo kampanjom i programo, a ne idemo na godišnje odmore kao oni. Opozicija hoće na izbore samo ako imaju osiguranje da će sigurno pobediti - rekao je Glišić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike