Užasna provokacija na tajkunskoj televiziji: Đilasov simpatizer propagira nezavisnost Kosova i provocira sve one koji su protiv toga (VIDEO)

06.04.2024

10:46

0

Opozicioni simpatizeri nastavljaju, kao što vidimo, sa propagiranjem skandaloznih i antiustavnih stavova

Užasna provokacija na tajkunskoj televiziji: Đilasov simpatizer propagira nezavisnost Kosova i provocira sve one koji su protiv toga (VIDEO)
Provokacija u emisiji - Copyright Printskrin

Dejan Ilić, koji je redovni gost na tajkunskoj N1 televiziji i simpatizer Đilasove NATO koalicije "Srbija protiv nasilja", izjavio je da je tzv. Kosovo "država za sebe" i da će biti preimljeno u Savet Evrope.

- Šta je problem što će Kosovo biti primljeno u Savet Evrope? Šta je problem tačno? Šta je problem, biće primljeni, pa naravno da će biti primljeni, pa naravno da je to država za sebe! I, šta, ne možete da se pomirite sa tim pa sad delite svoje frustracije sa nama? 

 

 

Opozicioni simpatizeri nastavljaju, kao što vidimo, sa propagiranjem skandaloznih i antiustavnih stavova. Možda Ilić i njegovi istomišljenici ne vide problem u tome, ali svaki normalan građanin Srbije itekako vidi problem u primanju tzv. Kosova u Savet Evrope i smatra da tzv. Kosovo nikada ne sme postati država. 

Da li opozicioni tajkunski mediji zahtevaju nacionalnu frekvenciju da bi sa svojih kanala propagirali ovakve užasne stavove? I dokle ćemo dozvoljavati da ovakvim sramnim stavovima truju i terorišu naše društvo? 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike