Srbija protiv nasilja, autonomaši i žuti - svi u službi Dinka Gruhonjića: Svi su tu kao nekada u napadu na Srbiju! (FOTO)

29.03.2024

12:45

0

Na skupu ispred Filozofskog fakulteta su primećeni Bojan Pajtić, Marinika Tepić, Borko Stefanović, kao i Nenad Čanak, koji ni u jednom trenutku nisu osudili govor mržnje Dinka Gruhonjića

Srbija protiv nasilja, autonomaši i žuti - svi u službi Dinka Gruhonjića: Svi su tu kao nekada u napadu na Srbiju! (FOTO)
Koalicija "Srbija protiv nasilja" podržala Dinka Gruhonjića - Copyright Foto: nsuzivo

Danas u podne je počeo skup profesora Filozofskog fakulteta zbog blokade Filozofskog fakulteta, a ono što je primetno jeste prisustvo opozicionih političara koji su poznati po mržnji prema Srbiji i SPC, koji i ovu priliku koriste da se dokažu svojim stranim poslodavcima.

Na skupu ispred Filozofskog fakulteta su primećeni Bojan Pajtić, Marinika Tepić, Borko Stefanović, kao i Nenad Čanak, koji ni u jednom trenutku nisu osudili govor mržnje Dinka Gruhonjića, a navodno se zalažu za Srbiju bez nasilja i mržnje.

Skidali srpsku zastavu

U jednom trenutku, nekolicina Dinkovih branioca predvođeni profesorom Vladimirom Mihićem je krenulo da skida srpsku zastavu i na taj način je pokazan odnos profesora sa Filozofskog fakulteta i opozicije prema zastavi Republike Srbije.

 

 

Ovo nije prvi put da deo novosadskih opozicionara napada i skrnavi srpsku trobojku, to je činjeno i tokom protesta opozicije u Novom Sadu 2022. godine.

Ono što je zajedničko za ove političare jeste činjenica da su se tokom svog dugogodišnjeg bavljenja politikom zalagali za autonomaštvo, a najdalje od svih su išli Nenad Čanak i njegova bivša partijska koleginica Marinika Tepić koji su se zalagali da severna srpska pokrajina treba da postane republika.

Takođe, Marinika Tepić je jedna od potpisnica Deklaracije da se u Srebrenici dogodio genocid, što odgovara stavovima Dinka Gruhonjića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: nsuzivo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike