Proustaški medij najavio ofanzivu Zapada na Srbiju: Spremaju kriminalizaciju Vučića, pokušaće da pokore srpski narod u regionu!

02.04.2024

14:05

0

Osim što njihovi mediji pišu ovakve tekstove, oni takođe koriste i svaku moguću priliku da podrže prozapadnu NATO opoziciju u Srbiji

Proustaški medij najavio ofanzivu Zapada na Srbiju: Spremaju kriminalizaciju Vučića, pokušaće da pokore srpski narod u regionu!
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Printscreen

Kad god je Srbija u nevolji Hrvati likuju, a kada nije onda joj neku buduću nevolju priželjkuju. Ako poneki normalan građanin, koji je u manjini, ne misli tako, u hrvatskoj državi i medijima po tom pitanju postoji uvek apsolutni konsenzus.

Srbija odoleva nevoljama zahvaljujući visprenoj spoljnoj politici koju vodi predsednik Srbije Aleksandar Vučić. No, to što ne vidimo nevolje i probleme, ne znači da nema stalnih pokušaja da se one izazovu, i spolja i iznutra. Na unutrašnjem planu nemir pokušava da unese Đilasova opozicija, a spolja na nas prevashodno udara Zapad, čiji su najverniji kerberi upravo njihovi regionalni, pogotovo Hrvatska.

Sada je i proustaški “Večernji list” najavio zapadnu ofanzivu protiv Srbije i Srba: Ta ofanziva podrazumeva kriminalizaciju Vučića, UN rezoluciju o “genocidu” u Srebrenici, ukidanje Republike Srpske, plaćanje ratne odštete tzv. Kosovu i BiH i mnoge druge loše stvari. 

Predsednik Srbije je već najavio da slede stravični pritisci na Srbiju i Srbe u regionu. Potvrda toga jeste i kolumna Joza Pavkovića, direktora i glavnog urednika bosanskog izdanja proustaškog zagrebačkog “Večernjeg lista”.

Pavković tvrdi ta ta ofanziva podrazumeva međunarodnu tužbu tzv. Kosova protiv Srbije, usvajanje rezolucije UN o “genocidu” u Srebrenici, proglašenje Republike Srpske za genocidnu tvorevinu i njeno ukidanje, kao i zahtev da Srbija plati ratnu odštetu i tzv. Kosovu i Bosni i Hercegovini. 

Nema sumnje da hrvatski novinari i njihovi proustaški mediji likuju nad antisrpskom ofanzivom Zapada na Srbiju i čitav naš narod u regionu. Osim što njihovi mediji pišu ovakve tekstove, oni takođe koriste i svaku moguću priliku da podrže prozapadnu NATO opoziciju u Srbiji.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike