Krše najgore zakone, ne misle ni na invalide! Novinari tajkunske televizije ponovo u svom stilu - bahato i samoživo (FOTO)

01.04.2024

00:26

0

Autor: 24sedam

Ovaj njihov besraman čin upravo govori o tome koliko oni zapravo imaju poštovanja za prava drugih ljudi, za koja se "toliko" zalažu

Krše najgore zakone, ne misle ni na invalide! Novinari tajkunske televizije ponovo u svom stilu - bahato i samoživo (FOTO)
Copyright printscreen/nsuživo.rs

Tajkunska televizija N1 danas je otišla u Novi Sad kako bi ispratila tok razgovora između rektora Filozofskog fakulteta prof. dr Dejana Matića i studenata, koji su od četvrtka, 28. marta, pa do večeras blokirali ovu ustanovu i tražili smenu vanrednog profesora Dinka Gruhonjića zbog nedopustivog izlaganja u kome se prepoznaju elementi govora mržnje.

Tom prilikom, novinarska ekipa ove tajkunske televizija svoje službeno vozilo, ni manje ni više, parkirala je na mestu za osobe sa invaliditetom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Ovaj besraman čin upravo govori o tome koliko oni zapravo imaju poštovanja za prava drugih ljudi, za koja se "toliko" zalažu. 

Hajka N1 na studente Filozofskog fakulteta

Njihov dolazak u Novi Sad predstavlja još jednu hajku protiv studenata koji su se prethodnih dana borili protiv govora mržnje jednog profesora i neoustaštva na Filozofskom fakultetu.

Takođe, oni su se indirektno pridružili podršci Gruhonjiću zajedno sa NATO opozicijom, koju su u Novom Sadu, na protestu studenata, predvodili Borko Stefanović, Marinika Tepić, poznata po svojim izjavama da KiM nije deo Srbije, kao i Bojan Pajtić. 

24sedam
 

Da stvar bude još gora, nakon što je isplivao sraman snimak sa festivala Rebedu u Dubrovniku na kome je Dinko Gruhonjić iskazao zadovoljstvo jer deli ime sa ustaškim zločincem Dinkom Šakićem, Šolakovi tajkunski mediji uskočili su u pomoć vanrednom profesoru tako što su tvrdili da se protiv njega vodi "linč" zbog nečega što nikada nije rekao.

Šolakovi mediji stali u Dinkovu odbranu!

Printscreen/YouTube/Al Jazeera Balkans
 

Čak su otišli toliko daleko da tvrde da je snimak proizvod veštačke inteligencije!

To je, gostujući na tajkunskoj Novoj S, izjavila i istaknuta mrziteljka Srbije Aida Ćorović.

- Dinko skoro da uopšte nije govorio ništa u Dubrovniku. Njemu su namontirali - rekla je Ćorović.

S obzirom na to da Šolakovi mediji konstantno tvrde da su nezavisni i iznose istinu, predlog je da se u njihovom programu pusti "pravi" snimak sa festivala u Dubrovniku. A isti se može pronaći na Fejsbuk stranici festivala "Rebedu" i to pod datumom 1. april 2023. godine.

Podsetimo, Dinko Gruhonjić je na tom festivalu mržnje prema Srbiji izneo niz skandaloznih tvrdnji uključujući i to da mu je želja da srpske crkve u Vojvodini pretvori u pabove, nakon čega je i uputio niz uvreda na račun predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike