Đilasova desna ruka opasno preti: Marinika Tepić bi da uvede Srbiju u stanje anarhije, najavila nerede i sprečavanje glasanja 2. juna!

28.03.2024

11:17

1

Ovo je potpuno ogoljena pretnja nasiljem

Đilasova desna ruka opasno preti: Marinika Tepić bi da uvede Srbiju u stanje anarhije, najavila nerede i sprečavanje glasanja 2. juna!
Marinika Tepić - Copyright A.K./ATAImages

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) koja je i desna ruka tajkuna Dragana Đilasa, izjavila je da nije došlo do pomaka u primeni preporuka ODIHR-a u vezi sa izbornim uslovima i navela da je "nemoguće učestvovati na izborima koji nisu izbori".

- Obratili smo se Vladi i Skupštini sa zahtevom da se počne sa dijalogom radi obezbeđivanja uslova za izbore koji nas očekuju za Beograd i za više desetina opština i gradova i da kroz dijalog dođe do bar minimuma promena koje bi izbore učinile izborima - rekla je Tepićeva, zaboravivši činjenicu da je upravo opozicija ta koja odbija svaki dijalog u Skupštini! Srbije. 

- Pesimistična sam u smislu da će, ako se nastavi sa pričom da je realan 2. jun, ili bilo koji jul, avgust, nebitno, koalicija "Srbija protiv nasilja" izaći na te izbore ako se ništa ne promeni. Mi ne licitiramo datumima, ne tražimo neki kasniji datum jer, eto, nama je sad ćeif da nam bude lakše, da se malo odmorimo, kako to sarkastično kaže Aleksandar Vučić. Nije datum bitan, bitna je izmena uslova, bar minimum. Ako izbori budu pre nego što se ti izborni uslovi ispune, da budem potpuno konkretna, mi na njih ne možemo izaći, ne možemo na njima učestvovati i učinićemo sve da se oni ni ne održe - rekla je Tepićeva. 

Ovo je potpuno ogoljena pretnja nasiljem. Đilasova NATO opozicija, svesna da nema nikakve šanse da pobedi na izborima, jer ih narod ne želi, sve izbore unapred proglašava neregularnim, a kao što vidimo počeli su sebi da daju za pravo da sprečavaju građane koji žele da glasaju, da obave svoju građansku dužnost. Sve je to deo specijalnog rata i taktike đilasovaca da Srbiju uvedu u stanje anarhije. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike