Mali čestitao Brnabićevoj: Ona je profesionalac, dostojna funkcije predsednice Skupštine

20.03.2024

19:43

0

Želim joj puno uspeha u obavljanju ove dužnosti, a uveren sam da će to činiti odgovorno i ozbiljno - naveo je Mali

Mali čestitao Brnabićevoj: Ona je profesionalac, dostojna funkcije predsednice Skupštine
Siniša Mali - Copyright TANJUG/ RADE PRELIĆ

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je danas Ani Brnabić na izboru za predsednicu Skupštine Srbije, istakavši da je Brnabićeva vrhunski profesionalac i da je dostojna funkcije predsednice parlamenta.

- Čestitam Ani Brnabić, mojoj prijateljici i dosadašnjoj predsednici Vlade, na izboru za predsednicu Narodne skupštine Republike Srbije! Želim joj puno uspeha u obavljanju ove dužnosti, a uveren sam da će to činiti odgovorno i ozbiljno, kao što je i do sada obavljala dužnost predsednice Vlade - naveo je Mali na Instagramu.

Dodao je da je Brnabićeva vrhunski profesionalac, vredna, sposobna i ozbiljna, i u svakom smislu dostojna ove važne funkcije.

- Imala je odlične rezultate u dosadašnjem poslu i zato znam da će i na novom položaju dati sve od sebe da zaštiti interese i ugled naše zemlje, ali i da neguje politički dijalog - napisao je Mali.

Skupština Srbije ranije danas izabrala je Anu Brnabić za predsednicu parlamenta. Za Brnabićevu je, od prisutnih 158 poslanika, glasalo 153, a "protiv" je bilo pet poslanika.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike