Opozicija divlja u Skupštini! Bacaju poslovnike, udaraju u klupe i vređaju Anu Brnabić

20.03.2024

18:21

0

Opozicija se novoj predsednici skupštine obratila uvredljivim rečima

Opozicija divlja u Skupštini! Bacaju poslovnike, udaraju u klupe i vređaju Anu Brnabić
Copyright Printscreen

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić zahvalila je poslanicima koji su joj dali poverenje i odmah je prešla na sledeću tačku dnevnog reda - izbor potpredsednika, nakon čega su poslanici opozicije počeli da divljaju.

- Obaveštena sam da su konsultacije obavljene, da se postigla saglasnost oko potpredsednika Narodne skupštine i radnih tela - rekla je Brnabić.

Brnabić je rekla da je utvrđena lista kandidata za potpredsednike: Sandra Božić (SNS), Marina Raguš (SNS) Edin Đerlek (Stranka pravde i pomirenja), Jovan Janjić (Mi - glas iz naroda dr Branimir Nestorović), Elvira Kovač (SVM), Snežana Paunović (SPS).

Tanjug/Sava Radovanović
 

Odlučeno je da se glasa javno, odnosno prozivkom poslanika.

Prilikom glasanja o predlogu da se glasa javno za izbor potpredsednika, opozicija koja se vratila na sednicu, krenula je sa divljanjem.

- Da li ste bili zainteresovani za konsultacije i po pitanju predsednika i potpredsednika parlamenta? Ne. Pošto niste ni bili prisutni, ta tema je završena - rekla je predsednica skupštine.

Opozicija se novoj predsednici skupštine obratila uvredljivim rečima, a zatim su počeli da udaraju po poslaničkim klupama i bacaju poslovnike i papire.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike