Baš ništa im nije sveto: Đilasovci ne prezaju ni od čega, u parlamentu pokušali lažima da prikupe političke poene na onkološkim pacijentima!

20.03.2024

14:29

0

Koriste onkološke pacijente da skupe jeftine političke poene

Baš ništa im nije sveto: Đilasovci ne prezaju ni od čega, u parlamentu pokušali lažima da prikupe političke poene na onkološkim pacijentima!
Skupština Srbije - Copyright Printscreen/Youtube/ParlamentSrbija

Poslanica Đilasove opozicione NATO liste Srbija protiv nasilja, odnosno pripadnica frakcije Zeleno-levi front-Ne davimo Beograd, Natalija Stojmenović, izrekla je danas jednu od najbrutalnijih laži u istoriji srpskog parlamenta, rekavši da se oboleli od raka u Srbiji leče uz člansku kartu SNS-a. 

Na njenu odvratnu izjavu da se samo uz stranačku knjižicu SNS možete pomeriti na listi onkoloških pacijenata, reagovala je poslanica dr Marija Zdravković direktorka KBC "Bežanijska kosa", koja je prijavila povredu poslovnika, sugerišući to da je Stojmenović povredila dostojanstvo Narodne skupštine.

- Ovo je vređanje dostojanstva Skupštine, svih pacijenata, građana i nas zdravstvenih radnika, ovo je monstruozni pokušaj zloupotrebe ljudi koji su bolesni i ne prezaju ni od čega da iznesu ovakve neistine. Radim u KBC Bežanijska kosa 10 godina, direktor sam te ustanove, lečimo godišnje 30.000 pacijanata - rekla je Zdravković i dodala: 

- Ovo što je rečeno da se pacijenti leče na člansku kartu SNS je sramno, nemoralno i nedostojno bilo koga ko pledira da zastupa građane Srbije. 25 godina radim u zdravstvu Srbije, bila sam stipendista stranih kompanija, znam koliko je poslednjih 10 godina urađeno za naše pacijente, koliko je urađeno. Sigurno je da treba još više, nemojte koristiti onkološke pacijente da skupljate jeftine političke poene - poručila je Zdravković. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike