Borko Stefanović u ime đilasovaca napao Vučića! Ko mu je dao za pravo da diktatoru Putinu čestita pobedu?

20.03.2024

09:14

1

Stefanović je u ime Đilasove opzcije udario na srpskog predsednika pokušavajući da tradicionalno prijateljstvo sa Rusijom

Borko Stefanović u ime đilasovaca napao Vučića! Ko mu je dao za pravo da diktatoru Putinu čestita pobedu?
Borko Stefanović - Copyright ATAImages/ A.H.

Borko Stefanović, poznat kao potrčko tajkuna i vođe prozapadne opozicije Dragana Đilasa, udario je na predsednika Srbije Aleksandra Vučića jer je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu čestitao pobedu na proteklim predsedničkim izborima u toj zemlji.

Stefanoviću je predsednik Vučić trn u oku i pomno prati svaki njegov korak, pa mu očigledno nije jasno zašto je predsednik Vučić čestio Putinu pobedu na izborima.

Stefanović je u ime Đilasove opzcije udario na srpskog predsednika pokušavajući da tradicionalno prijateljstvo sa Rusijom i dobre odnose unizi, te je rekao da "Vučić čestitkom vraća dug Putinu", otvoreno kriveći Putina za smrt opozicionara Alekseja Navaljnog, rat u Ukrajini, pominjući progon, praktično ruskog predsednika nazivajući diktatorom.

Printscreen
 

 

 

Đilasovac je ovakvim stavom zapravo, praktično upitao ko je Vučiću dao za pravi da čestita diktatoru Putinu pobedu na izborima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike