Orlić o nasilju opozicije: Njima veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, verujte da ne treba

19.03.2024

12:21

0

Orlić se zatim obratio Stojanu Radenoviću, koga je "zamolio" da poslovnik ne primenjuje strogo prema opoziciji

Orlić o nasilju opozicije: Njima veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, verujte da ne treba
Copyright Tanjug/Rade Prelić

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Vladimir Orlić obratio se poslanicima u Skupštini Srbije nakon još jednog skandaloznog ispada opozicije.

Sve je počelo kada je udarna igla "Srbije protiv nasilja" iz Trstenika Miroslav Miki Aleksić u jednom trenutku ustao iz poslaničke klupe i zaleteo se ka predsedavajućem Stojanu Radenoviću.

Njega je obezbeđenje sprečilo u nameri da priđe predsedavajućem, a Aleksić je tom prilikom udario jednog od pripadnika obezbeđenja!

Orlić se obratio poslanicima i istakao da opoziciji veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, nije potrebna.

- Njima veća kazna od ovoga u šta su se sami pretvorili, verujte da ne treba. Ali videla je Srbija ko su siledžije, divljaci, huligani i nasilnici najobičniji. Jel vas nije sramota? - rekao je Orlić, pa nastavio:

 Čoveka koji je za svako poštovanje, da se zalećete kao rulja najobičnija, jel vas nije sramota da se tako ponašate? Malo vam je bilo da kidišete na žene, da ženi razbijete glavu na ulici zato što nosi obeležja SNS, da razbijete glavu nekome zato što nosi ime Aleksandra Vučića. Nego ste našli na Stojana Radenovića, kom niste dostojni vrata da otvorite, niti kaput da pridžite, bednici jedni najobičniji, njega da napadate, pa treba da vas je sramota sve zajedno. I vas, i sve koji vas poznaju. Bruko i sramoto jedna.

Orlić se zatim obratio Stojanu Radenoviću, koga je "zamolio" da poslovnik ne primenjuje strogo prema opoziciji, jer kako je već rekao sami su sebi najveća muka i najveća nevolja.

- Ne morate gospodine Predsedavajući, vi ovaj poslovnik primenjujete strogo prema njima, ovakvi kakvi su, ponoviću, sami su sebi najveća muka i najveća nevolja, al Srbija ne da da je gaze, Srbija je sama rekla, zato je birala Aleksandra Vučića, slobodu, dostojanstvo i poštovanje, a vas najgore od najgorih poslala tamo gde vam je mesto. Ostaćete tamo, zadržaćete se neko vreme, a bojim se što se tiče vašeg političkog veka, doveka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike