Ana Brnabić raskrinkala NATO opoziciju: Izjava Biljane Đorđević pokazala koliko đilasovci lažu i ignorišu činjenice! (FOTO)

18.03.2024

11:13

0

Oni sa pažnjom nisu mogli da pročitaju ni prvih 20 strana izveštaja ODIHR

Ana Brnabić raskrinkala NATO opoziciju: Izjava Biljane Đorđević pokazala koliko đilasovci lažu i ignorišu činjenice! (FOTO)
Ana Brnabić - Copyright FOTO TANJUG/ VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ PEĐA VUČKOVIĆ

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Ana Brnabić oglasila se na platformi Iks povodom brutalnih laži opozicije: 

- Koliko je Đilasovce grupisane oko liste licemerno nazvane "Srbija protiv nasilja" iskreno i suštinski baš briga za ODIHR izveštaj i izborne uslove najbolje govori izjava Biljane Đorđević: "Predstavnici opozicionih partija iz koalicije Srbija protiv nasilja nisu uopšte predstavljeni na javnom servisu, kao da iza njih ne stoji gotovo miliona građana Srbije koji plaćaju TV pretplatu". A šta je, u stvari, istina?

U finalnom izveštaju ODIHR, na str. 20-21, stoji informacija da su "svi nacionalni emiteri pokrivali kampanjske aktivnosti u skladu sa zakonom, obezbeđujući jednako vreme za sve kandidate", kao i da je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" dobila od 10% do 26% pokrivenosti, a lista "Srbija protiv nasilja" između 10% i 36%. Dakle, ODIHR konstatuje da je lista o kojoj Đorđević priča imala apsolutno najveću pokrivenost na TV sa nacionalnom frekvencijom tokom čitave kampanje. Pa oni sa pažnjom nisu mogli da pročitaju ni prvih 20 strana izveštaja! - napisala je Ana Brnabić.  

 

 

Pokazalo se da NATO opoziciji nije bitno šta piše u nekom izveštaju, jer njih ne zanimaju činjenice, već samo manipulacije kojima pokušavaju da obmanu srpsku javnost. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike