"Njima je uvek kriv Vučić"! Gujon odgovorio PSG: Čak i za postojanje separatista punih mržnje prema svemu srpskom!

14.03.2024

16:24

0

Ovo je krajnje neodgovorno za jednu stranku koja pretenduje da bude jednog dana izvršna vlast u zemlji

"Njima je uvek kriv Vučić"! Gujon odgovorio PSG: Čak i za postojanje separatista punih mržnje prema svemu srpskom!
Arno Gujon - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon odgovorio je Pokretu slobodnih građana poručujući da su veoma neodgovorni. .

- Volim političku teoriju i zato sam pročitao tekst, u iščekivanju dobrih predloga opozicije o decentralizaciji kao mogućnosti za poboljšanje efikasnosti države ili o primeni principa supsidijarnosti. Ništa od toga nisam našao, nažalost.

Naleteo sam samo na neke bisere poput da ime Vučić na listama na lokalnom nivou vodi ka.. separatizmu (!) ili da aktivnosti SNS-a vode “do prezira prema zastavi, grbu ili himni”. To saopštenje PSG nema, dakle, za cilj da ponudi nešto novo i dobro Srbiji, što bi trebalo da bude cilj svake političke stranke, već da opravda one koji osećaju odbojnost prema Srbiji, njenom grbu i himni.

 

 

Za PSG je za sve kriv predsednik Republike Srbije pa čak i za postojanje separatista punih mržnje prema svemu srpskom. Ovo je krajnje neodgovorno za jednu stranku koja pretenduje da bude jednog dana izvršna vlast u zemlji koja se bori decenijama sa separatizmom. Što se patriotizma tiče, meni se čini da je on u Srbiji na nikad višem nivou, hvala Bogu, kao i poštovanje zastave, himne i države - napisao je Gujon na mreži Iks. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike