Vulin: Ma koliko nam pretili Đilasovi i Šolakovi novinari koji obožavaju Hitlera, a mrze svoj narod, Srbija će ostati slobodna i nezavisna!

14.03.2024

16:09

0

Naš predsednik je slobodni vođa slobodnog naroda, ponosimo se svojom državom i predsednikom, ponosimo se antifašističkom tradicijom i slobodarskim duhom!

Vulin: Ma koliko nam pretili Đilasovi i Šolakovi novinari koji obožavaju Hitlera, a mrze svoj narod, Srbija će ostati slobodna i nezavisna!
Aleksandar Vulin - Copyright Tanjug

Đilasovi i Šolakovi uposlenici danima vređaju Srbiju i srpski narod, govore da je Srbija zaostala zemlja u kojoj crkve niču kao trafike, izmišljaju nove nacije, izgovaraju bolesne pretnje smrću srpskom predsedniku, hoće da trpaju u logore one koji ne misle kao oni, ponižavaju Srbe iz Republike Srpske. 

Od svega što izgovaraju Đilasovi i Šolakovi novinari, najgnusniji su izrazi divljenja prema Adolfu Hitletu i Nacističkoj Nemačkoj sa istovremenim izrazima gađenja prema srpskom narodu koji podržava predsednika Vučića. 

Osećati gađenje prema svom narodu, a strahopoštovanje prema Hitleru, mogu samo bolesni i izopačeni umovi kojima nije u interesu da o Srbiji odlučuje srpski narod, već im je cilj da Srbija na čelu ima okupacionog komandanta umesto  slobodnog lidera. 

Naš predsednik je slobodni vođa slobodnog naroda, ponosimo se svojom državom i predsednikom, ponosimo se antifašističkom tradicijom i slobodarskim duhom, ma koliko nam pretili Đilasovi i Šolakovi novinari koji obožavaju Hitlera, a mrze svoj narod, Srbija će ostati slobodna i nezavisna, poručili su iz Pokreta socijalista reagujući na pretnje i uvrede Đilasovih i Šolakovih medija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike