Opozicija izgubila kompas! Ostavili pustoš u novčanicima i frižiderima naroda, a žale se danas kad su plate veće za 133 odsto! (VIDEO)

14.03.2024

10:26

0

U njihovo vreme nezaposlenost je bila znatno veća

Opozicija izgubila kompas! Ostavili pustoš u novčanicima i frižiderima naroda, a žale se danas kad su plate veće za 133 odsto! (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

NATO opozicija ponovo je u "prljavoj" kampanji i na sve načine pokušava da obmane javnost. Naime, bivša vlast je u novčanicima i frižiderima srpskog naroda ostavila pustoš, a danas, kada su plate veće za čak 133 odsto nego u njihovo vreme, njima ništa ne valja i kritikuju!

Tako je Dragana Rakić iz Demokratske stranke izjavila da je "poznato svakom građaninu ako otvori svoj frižider ili novčanik da je Srbija na pogrešnom putu".

Činjenice:

- plate danas: 811€

- plate 2012: 347€

- nezaposlenost danas: 9%

- nezaposlnost 2012: 26%

Da opozcija laže građane veoma je očigledno, a u prilog tome govori i činjenica da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno najavio da će prosečna plata u Srbiji 2027. godine dostići 1.400 evra, te da zato očekuje da se veći broj ljudi koji su napustili Srbiju vratiti u nju.

- Prosečna plata na Vračaru u decembru je bila 1.483 evra, a 1.400 evra će biti prosečna plata u Srbiji 2027. godine, baš u skladu sa programima, u skladu sa svim onim što smo rekli građanima Srbije. I upravo zato očekujemo što je moguće veći povratak - izjavio je Vučić.

Takođe, broj vrtića je porastao sa 276 na 731 u Beogradu, a došlo je i do drastičnog pada nezaposlenosti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike