Đilasov nasilnik Nikola Ristić se pravda u tajkunskim medijima: Laže da nikoga nije napao!

13.03.2024

12:26

0

Na snimku koji je Ristić sam objavio, jasno se vidi kako je napad izgledao

Đilasov nasilnik Nikola Ristić se pravda u tajkunskim medijima: Laže da nikoga nije napao!
Nikola Ristić - Copyright Printscreen/X

Nikola Ristić iz organizovane grupe "Sviće", nasilnik tajkuna Dragana Đilasa koji je napao na Banovom Brdu aktivistkinju SNS Jelenu Milosavljević i sam to snimio i objavio na društvenim mrežama, sada tvrdi da je "sve laž i da nikoga nije napao"!?!

Kako prenosi tajkunski list "Danas", Ristić je reagovao - pazite sad - "nakon optužbe premijerke Ane Brnabić da je napao aktivistkinju Srpske napredne stranke" i utvrdio da je ova stranka "izmanipulisala celom situacijom i slagala javnost"!?!

Ristić navodi da se sve što se desilo vidi na snimku koji su postavili u nedelju uveče.

Prinstcreen
 

- Organizovali su hajku na nas i slagali javnost. Nije bilo fizičkog kontakta, niti smo bilo koga napali. Pogotovo se nije bilo fizičkog kontakta i niti to što tvrde da smo nekog gurnuli na ulicu - rekao je Ristić, dodajući da je laž da su u pitanju bile dve žene, već su to bili muškarac i žena "koji su se pravili da nisu iz SNS".

-  Kad su shvatili koliko je to daleko otišlo u javnost zbog našeg snimka, onda su skočili i rekli da smo napali dve žene, što je potpuna neistina - rekao je Ristić, i tako opet slagao.

Inače, na snimku koji je Ristić sam objavio, jasno se vidi kako je napad izgledao.

Podsetimo, ovaj anarhista je maltretirao ženu koja je obilazila članove svoje stranke i sigurne glasove SNS. Obilaženje sopstvenog članstva i glasača je potpuno legitimno u svakoj normalnoj zemlji, a Ristić je bahato dao sebi za pravo da je ometa u tome, vređa, uznemirava. 

Vrhunac šikaniranja je bio kada je Ristić vikao tako da pokuša da prizove i druge ljude u linč i pokušavao je javno da osramoti uplašenu ženu pred prolaznicima. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike