Ana Brnabić o tajkunskim medijima i Aidi Ćorović: Poštuju naciste, a prema SNS imaju gađenje, i to baš niko da osudi!

12.03.2024

21:42

0

Brnabićeva se osvrnula i na slučaj Aide Ćorović, koja je usred Hrvatske rekla da će Aleksandra Vučića ubiti i da je on kancer i metastaza

Ana Brnabić o tajkunskim medijima i Aidi Ćorović: Poštuju naciste, a prema SNS imaju gađenje, i to baš niko da osudi!
Copyright Tanjug/Video

Zbog dva napada na aktivistkinje Srpske napredne stranke u poslednja tri dana, Ana Brnabić je danas sazvala konferenciju u sedištu stranke.

Tom prilikom Ana Brnabić se osvrnula i na slučaj Aide Ćorović, koja je usred Hrvatske rekla da će Aleksandra Vučića ubiti i da je on kancer i metastaza.

- I baš niko to nije osudio. Ni iz društvene, ni iz političke, ni iz medijske njihove samozvane elite. Zato što je to dobrodošlo. To je lepo. Šta smo slušali o ljudima iz RS? Čuli smo da su to bednici kojima mora biti oduzeto državljanstvo Srbije, uz doživotnu zabranu ulaska. Onda smo na N1 od jednog člana Srbije protiv nasilja, Nenada Mitrovića, on je sa njihove liste, čuli da kada se namnoži mnogo komaraca morate da stavite mrežu za komarce. Rekao je da se ovde namnožilo komaraca koji sisaju krv - ističe ona.

Brnabićeva je pokazala današnji broj lista "Danas", gde je kolumnista Pavle Simjanović napisao da mu nacisti i Hitler izazivaju strahopoštovanje, dok prema SNS ima samo gađenje.

- Dakle, "Danas" je objavio da su nacisti i Hitler za neku vrstu poštovanja. Ali su ljudi iz SNS za gađenje. To je "Danas" objavio. Ljudi, nacisti su pobili šest miliona Jevreja, stotine hiljada Srba, Roma, dece, na najbrutalniji način. Zbog njih je život izgubilo 75 miliona ljudi. Ali oni imaju poštovanje prema tim nacistima, a prema SNS imaju gađenje. Zar nije onda potpuno normalno i prirodno da nakon svih ovih meseci počnu da jure žene po ulicama? Jure samo žene zato što su kukavice. Ja sam preponosna na SNS i na naše članice. Nijedna se nije uplašila, baš suprotno. Slavicu su napali s leđa i pobegli, a Jelena im je rekla tačno ono što su zaslužili - kazala je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike