Svima je jasno da je Dragan Đilas najobičniji lažov: Oglasio se Milenko Jovanov!

07.03.2024

21:16

0

Đilas i njegova opozicija targetiraju predsednika Vučića

Svima je jasno da je Dragan Đilas najobičniji lažov: Oglasio se Milenko Jovanov!
Copyright Tanjug/Jadranka Ilić

Svima je jasno da je Dragan Đilas najobičniji lažov, koji se nada da će gebelsovskim metodama - neprestanim ponavljanjem jedne iste laži, proizvesti efekat da neko u tu laž poveruje, izjavio je danas Milenko Jovanov član Predsedništva Srpske napredne stranke.

"Kako Đilas gebelsovske metode primenjuje u praksi? Prvo njemu bliska ekipa "novinara istraživača", inače poznata po objavljivanju lažnih vesti, nešto objavi. Sakriju, pritom, sve činjenice koje se ne uklapaju u sliku koje žele da naprave u javnosti.

Zatim Đilas i njegova opozicija na to reaguju i targetiraju predsednika Vučića, a onda se gomila Đilasovih novinara, analitičara i drugih njegovih nadničara pojavljuje po njihovim televizijama i ponavlja istu priču.

I tako u krug. Bez ijednog jedinog dokaza!

Jasno je, međutim, da naš narod odlično zna da su isti ovi lažovi sa jednakom dozom samouverenosti tvrdili da kokoške gaje marihuanu na vojnom dobru u Moroviću. Zna narod da iste ove spodobe na isti način lažu i o Srbiji tražeći, ruku pod ruku sa Kurtijevim lobistima, sankcije i izolaciju za sopstvenu zemlju, da bi kaznili narod koji ih ne podržava.

Zato im narod i ne veruje. Zato će i na svakim naredim izborima doživeti debakl.

Osim ako ponovo junački ne pobegnu od izbora", stoji u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike