BIRODI potvrdio medijski teror N1: Vučiću 0,5 odsto pozitivnih priloga, đilasovcima nula negativnih

05.03.2024

09:51

0

BIRODI konstatovao nezapamćenu pristrasnost N1

BIRODI potvrdio medijski teror N1: Vučiću 0,5 odsto pozitivnih priloga, đilasovcima nula negativnih
Copyright Tanjug/Marko Đoković

Najnoviji rezultati monitoringa BIRODI-ja pokazuju da predsednik Srbije Aleksandar Vučić trpi nezapamćen teror tajkunske televizije N1.

U posmatranom periodu od dva meseca nakon izbora (18. 12. 2023. – 17. 2. 2024.), Vučić je u čak 60 odsto vremena na N1 predstavljen negativno, dok je mizernih 0,5 odsto vremena ocenjen kao pozitivno. Vučićeva lista “Srbija ne sme da stane” u 78,7 odsto vremena predstavljena je negativno, a u samo 0,6 odsto pozitivno. Ovo dokazuje da bi Vučićevi procenti po svemu sudeći bili još gori da u njegovo vreme nisu uračunati i direktni prenosi predsednikovih obraćanja nakon ili uoči važnih sastanaka i događaja, koji su verovatno ocenjeni kao neutralni.

Istovremeno, Đilasova i lista Miloša Jovanovića niti jedne jedine sekunde za dva meseca nisu negativno predstavljene. Đilasovci su pozitivno predstavljeni u neverovatnih 88,5 odsto vremena!

YouTube
 

 

Ima li boljeg i egzaktnijeg dokaza da su tvrdnje kako mediji u Srbiji nisu slobodni gnusna laž, kad je prijateljski BIRODI konstatovao ovakvu nezapamćenu pristrasnost N1.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike