Ideološki vođa evropskih "Zelenih" pedofil: Na ovog manijaka se ugledaju Veselinović i Lazović!

11.02.2024

15:52

0

Manijak Crveni Deni politički je uzor Veselinovića i Lazovića, ali i ostalih domaćih nesrećnika koji sarađuju zajedno sa njima u okviru liste "Nasiljem protiv Srbije"

Ideološki vođa evropskih "Zelenih" pedofil: Na ovog manijaka se ugledaju Veselinović i Lazović!
Copyright Profimedia/ATA images

Francusko-nemački političar Danijel Kon Bendit, poznat kao organizator demonstracija u Parizu 1968. godine imao je nadimak Crveni Deni.

Nešto kasnije, nakon tih demonstracija, Deni je postao uticajan levoliberalni političar, višedecenijski poslanik u Evropskom parlamentu, gde je bio kopredsednik parlamentarne koalicije "Zelenih" i Evropske slobodarske alijanse.

Ovaj čovek predstavlja ikonu moderne evropske liberalne levice. Ono što je šokiralo mnoge jeste ono što je Crveni Deni napisao u autobiografiji "Veliki bazar" iz 1975. godine.

Printscreen Telegram/Istočna budućnost
 

- Znate, dečija seksualnost je fantastična stvar. Morate biti iskreni i pošteni. Sa veoma malom decom, to nije isto kao sa onom starom od četiri do šest godina. Kada mala, petogodišnja devojčica počne da se svlači, to je fantastično, jer je igra. To je neverovatno erotična igra", piše on u svojoj autobiografiji.

Iako su mnogi u tom periodu mislili da je reč o kleveti, kako bi mu naštetili neki njegovi protivnici, to nije bilo tačno.

On je sam to napisao u svojoj autobiografiji, i to se i danas može pokazati i dokazati.

Velika većina građana, ali i političara ostala je šokirana Beneditovim iskazima u knjizi, ali jedan deo je ipak ostao imun na to.

Tom delu političara pripada i Viola fon Kramon, kao i ostatak dela evropskih "Zelenih", ali i pristalice liste "Nasiljem protiv Srbije" Dobrica Veselinović i Radomir Lazović.

Pedofil kao idol političara liste "Nasiljem protiv Srbije"

Upravo je ovaj manijak Crveni Deni politički uzor Veselinovića i Lazovića, ali i ostalih domaćih nesrećnika koji sarađuju zajedno sa njima u okviru liste "Nasiljem protiv Srbije".

Potpuno je jasno da su se "našli na istim talasnim dužinama" sa Violom fon Kramon, pošto im je politički otac isti - pedofil Crveni Deni.

Zato i ne čudi činjenica što su pristalice liste "Nasiljem protiv Srbije" nedavno otrčali kod Viole fon Kramon kako bi se žalili na svoju zemlju i tražili sankcije za Srbiju.

Profimedia
 

Ovaj višedecenijski poslanik u Evropskom parlamentu, povezao je domaće nesrećnike i deo današnjih poslanika u Evropskom parlamentu, pa zajednički rade na uništavanju svih onih političkih strana koje se ne slažu sa njihovom politikom.

Kukali u Strazburu na Srbiju

Pristalice liste "Nasiljem protiv Srbije" jedva su čekale poziv u Strazbur kako bi kukali na Srbiju i žalili se Violi fon Kramon.

Marinika Tepić, Pavle Grbović, Radomir Lazović i Nebojša Zelenović "otrčali" su u Strazbur.

Printscreen/X/nzelenovic
 

Tamo su se žalili Violi na izbore u Srbiji, na iste izbore koje su oni zahtevali.

Naravno, kada su neslavno prošli na izborima, jedino što im je ostalo jeste da idu i da se žale istim onim političarima koji žele da oslabe Srbiju.

 

A ko bi se normalan slagao sa politikom pedofila, i ko uopšte normalan može da ima za idola čoveka koji tako piše o maloj deci. Mogu samo oni koji nemaju nikakav politički program i oni koji na sve druge načine pokušavaju da se domognu vlasti, a ne na izborima pošto tamo nemaju nikakve šanse.

Antonio Ahel/ATA Images
 

Upravo takvi su i "naši" "Zeleni ali i ostatak liste "Nasiljem protiv Srbije" koji ulaskom u koaliciju sa Lazovićem i Veselinovićem direktno podržavaju ovog pedofila i time ga i oni prećutno prisvajaju za svog političkog idola.

A.H./ATAImages
 

Upravo takvi ljudi su pomislili da mogu da kroje sudbinu Srbije, tako što će se žaliti onom delu Evropskog parlamenta koji isto kao i oni, u ovog pedofila gledaju kao u oca.

Bous video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike