Posle Zanzibara načisto prolupao: Đilasov student Lazović ne zna gde bije! (VIDEO)

29.01.2024

18:19

0

Lazović je, verovali ili ne, doslovce priznao i da su đilasovci iskoristili tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu u političke svrhe"

Posle Zanzibara načisto prolupao: Đilasov student Lazović ne zna gde bije! (VIDEO)
Radomir Lazović - Copyright A.H./ATAImages

Radomir Lazović, prvi na takozvanoj listi "Srbija protiv nasilja" tajkuna Dragana Đilasa, izlupao se kao otvoren prozor!

Lazović je u samo jednom snimku koji traje oko sedam minuta uspeo da kaže i da ima dokaza za "izbornu krađu", ali i da nema, i da su oni iz NATO opozicije "sve istražili", ali i da nisu istražni organ, i da su znali za "izborne nepravilnosti", ali i da nisu ništa znali dok im njihova organizacija CRTA nije "otvorila oči"...

Đilasov kandidat za premijera nije mogao da prokomentariše prigovore koje je opozicija slala zbog "izbornih nepravilnosti", jer u to nije upućen iako je "sve pročitao"!?!

Lazović je, verovali ili ne, doslovce priznao i da su đilasovci iskoristili tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Mladenovcu u političke svrhe".

 

 

Ovaj "intervju" sa Lazovićem objavio je poslanik SNS Vladimir Đukanović na drupštvenoj mreži IKS, uz komentar:

- Ovakvu netalentovanost i neznanje u životu nisam video. Da ne govorim da je bez blama priznao da su im žrtve iz "Ribnikara" služile za političke ciljeve. Užas i sramota - napisao je Đukanović.

Podsetimo, ovaj isti Radomir Lazović od 1. do 13. januara zimovao je na Zanzibaru, odmah nakon što je pomogao "iznemogloj" Mariniki Tepić da se posle navodnog štrajka glađu popne na binu takozvanog Proglasa 30. decembra.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike