Sličan se sličnom raduje: Kurti i Šider uslikani zajedno na skupu Partije evropskih socijalista

11.02.2024

09:49

0

Član socijaldemokratske partije Austrije i Evropskog parlamenta Andreas Šider uslikan je pre izvesnog vremena zajedno sa premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem

Sličan se sličnom raduje: Kurti i Šider uslikani zajedno na skupu Partije evropskih socijalista
Copyright Profimedia

Premijer lažne države Aljbin Kurti i evroparlamentarac Andreas Šider fotografisani su zajedno na skupu Partije evropskih socijalista što je dokaz da se sličan sličnome raduje!

Član socijaldemokratske partije Austrije i Evropskog parlamenta Andreas Šider koji je podržao  proteste opozicije okupljene oko liste "Srbija protiv nasilja" uslikan je pre izvesnog vremena zajedno sa premijerom lažne države Aljbinom Kurtijem na skupu Partije evropskih socijalista.

Inače, Pokret Samoopredeljenje takozvanog kosovskog premijera Aljbina Kurtija je u novembru primljen u Partiju evropskih socijalista u španskom gradu Malagi, čime se pridružio i Demokratskoj stranci i Đilasovoj Stranci slobode i pravde.

"Članstvo Pokreta u ovoj organizaciji je još jedan napredak u međupartijskim i međunarodnim odnosima, koji će nam pomoći u realizaciji ciljeva i progresivnog programa. Članstvo je došlo kao rezultat vrednog rada tokom godina, doslednosti socijaldemokratskih principa kao organizacije i primera socijaldemokratskog vođstva u vladi“, poručio je tada Kurti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike