NATO opozicija zakukala usred Strazbura: Stanite Vučiću na put jer je on Putinov dobar prijatelj! (VIDEO)

08.02.2024

11:31

0

Članovi tajkunske liste "Srbija protiv nasilja" otišli su u Strazbur kako bi tražili da se Srbiji uvedu sankcije

NATO opozicija zakukala usred Strazbura: Stanite Vučiću na put jer je on Putinov dobar prijatelj! (VIDEO)
Copyright A.H./ATAImages

NATO opozicija koju predvodi tajkun Dragan Đilas zakukala je usred Strazbura i zatražila da se stane na put predsedniku Srbije jer je on Putinov dobar prijatelj. 

Biljana Stojković prilikom svog govora rekla je da je jasno da su Evropska unija i njene institucije jedina prepreka Aleksandru Vučiću da postane Lukašenko.

- Jedino EU može da spreči Srbija postane nešto kao Belorusija jer znate da je Vučić dobar Putinov prijatelj i Lukašenkov i Orbanov, tako da je važno imati u vidu da je ovo trenutak kada se njemu mora stati na put - rekla je Stojković.

Poslanici Evropskog parlamenta će u Strazburu glasati o rezoluciji kojom pozivaju na sprovođenje nezavisne međunarodne istrage "neregularnosti" na decembarskim parlamentarnim, pokrajinskim i lokalnim izborima u Srbiji, sa posebnim akcentom na beogradske izbore, a u tome im zdušno pomažu Marinika Tepić, Radmir Lazović i Pavle Grbović. 

Podsetimo, članovi tajkunske liste "Srbija protiv nasilja" otišli su u Strazbur kako bi tražili da se Srbiji uvedu sankcije, a među onima koji su otišli da traže kaznu za sopstvenu zemlju su i Nebojša Zelenović i Biljana Stojković.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike