Orlić o ponašanju opozicije u Parlamentu: Izbore ne priznaju, ali priznaju plate i skupštinski restoran!

07.02.2024

11:24

0

Predsednik Skupštine Srbije objasnio je da haos u Skupštini Srbije nije pravila samo Đilasova stranka, već i članovi DSS-a

Orlić o ponašanju opozicije u Parlamentu:  Izbore ne priznaju, ali priznaju plate i skupštinski restoran!
Vladimir Orlić - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Gost "Info jutra" na Informer televiziji bio je Vladimir Orlić, predsednik Skupštine Srbije. On je izneo svoje komentare o atmosferi na jučerašnjoj konstitutivnoj sednici i o haosu koji je napravila opozicija u Skupštini Srbije.

Vladimir Orlić, predsednik Skupštine Srbije objasnio je da haos u Skupštini Srbije nije pravila samo Đilasova stranka, već i članovi DSS-a.

- Ovi koji su sebe nazvali grupom protiv nasilja, pokazali su se kao najgori nasilnici. Da bi se dodvorili Đilasu, prvi  su potegli uvredljive parole, a da nisu sačekali da se završi državna himna. Nema tu pristojnosti ni prema Skupštini, ni prema narodu Srbije. Pištali su, vrištali su i pokušavali da se zalete na predsedavajuće. Ne smete da se ponašate kao da se nalazite ispred podruma pića, pa ste preterali koju turu. Vrištali su i vikali na predsedavajućeg Stojana Radenovića. Oni nisu dostojni ni kaput da nose tom čoveku. Miloš Jovanović i Mihajlović prvi su se postavili pred kamerama Šolakovih medija; ne pred svojim narodom i pred zastavom i državnom himnom, već pred Šolakovim medijima - rekao je Vladimir Orlić.

Prema njegovim rečima, oni nemaju neprijateljski odnos prema vlasti, već prema svojoj državi i svom narodu.

- Pre nego što su se uključile kamere mogli ste da vidite njihovog gazdu Dragana Đilasa kako kipti od besa jer su mu planovi propali. Mi smo juče uradili tačno ono što smo hteli, a to je ono što je bilo planirano i što se uvek radi. Zna se šta se radi prvog dana i mi smo to i uradili. Svojim glupiranjem uspeli su da nam pomognu da završimo sve planove još efikasnije nego ranije. Nisu ništa sprečili, ali ih to nije sprečilo da kažu da su pobedili. Proslavili su tako što su se prvo prijavili za pare od Skupštine koju navodno ne priznaju. Svi su se potpisali; i Tepić i Đilas i Ponoš - rekao je Vladimir Orlić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike