Želimo im srećan put u vozu za nigde! Vučević nakon haosa opozicije u Skupštini: Nisu se zakleli svojoj otadžbini, već Đilasovim medijima!

06.02.2024

11:38

0

Slike ispred Skupštine Srbije i iz samog parlamenta pokazuju pravo lice opozicije

Želimo im srećan put u vozu za nigde! Vučević nakon haosa opozicije u Skupštini: Nisu se zakleli svojoj otadžbini, već Đilasovim medijima!
Copyright RTS printscreen

Tokom konstitutivne sednice Narodne skupštine, opozicija je u parlamentu pokazala pravo lice praveći na sebi svojstven način haos i pokazujući nepoštovanje prema građanima koji su ih birali i omogućili im da u tu instituciju uđu!

Slike ispred Skupštine Srbije i iz samog parlamenta pokazuju pravo lice opozicije. Za nekoga ko se predstavljao listom "Srbija protiv nasilja", Dragan Đilas i njegovi sledbenici pokazali su koliko su licemerni.

Nakon konstituisanja sednice, za medije je govorio Miloš Vučević. 

- Oni koji uporno bacaju ljagu i senku na našu državu, i danas su izveli taj vid nasilja. Postoji podela na građane koji su za njih prihvatljivi i oni koji nisu prihvatljivi, iako su sami kroz izbore i izbornu volju građana ušli u tu Skupštinu. Zamislite tu ironiju života da oni nekom kažu da su lopovi i da nose transparente. Neko ko je izabran voljom građana, ne polaže zakletvu pred zakonom, već pred svojim, Đilasovim, medijima. Nisu se zakleli svojoj otadžbini i onima koji su ih birali, i to sve govori o njima i o njihovom vaspitanju, bezidejnosti, kukavičluku i politici koja šteti državnim i nacionalnim interesima - rekao je Vučević i dodao:

- Svi su mogli da vide pravo lice izabranih poslanika. Još jednom čestitam svim građanima Srbije konstituisanje. Institucije će da rade, narodni poslanici će da rade u naredne četiri godine i da zastupaju nacionalne interse. Neko je upućivao najgore psovke i uvrede onima koji politički drugačije misli. Vidite, ponašaju se kao na stanici kada otpravnik ispraća vozove. Želimo im srećan put u vozu za nigde, a mi ćemo da radimo svoj posao, jasan je bio Vučević. 

-Nije završen dnevni red, nastaviće se sednica ne danas, ali narednih dana hoće, zaključio je. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike