Unutar opozicije prava borba za prevlast! Marinika opet udara: Savo Manojlović mrzi žene

05.02.2024

20:20

0

Rat između Marinike i Manojlovića počeo je nedavno

Unutar opozicije prava borba za prevlast! Marinika opet udara: Savo Manojlović mrzi žene
Copyright ATAImages/ A.A.

Najpoznatija srpska preletačica, desna ruka tajkuna Dragana Đilasa Marinika Tepić žestoko je zaratila sa Savom Manojlovićem, lažnim ekologom i navodnim borcem za zaštitu životne sredine.

Tepićeva je danas ponovo odgovorila Manojloviću koji je nedavno izjavo da je "nju i njene koleginicie Dragan Đilas gurnuo u štrajk glađu a da on sada sedi u Skupštini".

- Bila sam jako razočarana i ljuta nakon te izjave! Napao je nas tri žene i bila sam zatečena, nisam očekivala od jednog mladog i obrazovanog čoveka da daje izjave na nivou mizoginije! To je bila sramotna izjava! Naljutila sam se i razočarala i zato sam odgovorila na taj sramotan stav - rekla je Marinika. 

 

 

Podsetimo, rat između Marinike i Manojlovića počeo je nedavno. 

Ona je tada u intervjuu za opozicioni Danas, Tepićeva je ocenila da su pojedine tvrdnje Manojlovića o Srbiji protiv nasilja uvredljive.

- Savo Manojlović koristi gotovo svaku priliku da nas napadne, Dragana (Đilasa) pod obavezno, na način i "argumentima" koje sam, moram priznati, čula samo od tih zekićki i radovanovića, Vučićevih tabloida i trbuhozboraca. Tvrdnja da je Dragan nas, njegove stranačke koleginice, naterao da štrajkujemo glađu da bi on imao mandat i imunitet, potpuno je uvredljiva za sve nas. Legitimno je imati političke ambicije, ali ne na način da neko drugi godinama plaća cenu borbe i oslobađanja Srbije sopstvenom ugroženošću i ugroženošću svoje dece, da je svakodnevno meta najjezivije hajke kakva će se jednog dana izučavati, a onda vi u tome vidite svoju priliku i zgodnost za pljuckanje sa strane uz nekakve ego-performanse - rekla je Tepićeva.

Ona je optužila Manojlovića da je u dogovoru sa Vučićem "svirao kraj protestima protiv Rio Tinta".

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike