Đurđev: Sinhronizovani pritisci na Srbiju, ali Vučić nikada neće priznati tzv. Kosovo!

01.02.2024

14:59

0

Autor: 24sedam

Predsednik već godinama neumorno čuva teritorijalni integritet i suverenitet naše Srbije!

Đurđev: Sinhronizovani pritisci na Srbiju, ali Vučić nikada neće priznati tzv. Kosovo!
Aleksandar Vučić - Copyright Tanjug/Vladimir Sporčić

Dok Kurtijeva okupaciona vlast zabranjuje upotrebu dinara na Kosmetu mimo svake rezolucije i dogovora, zemlje Kvinte ne samo da nemaju sluha za elementarne interese Srbije i Srba, već i Evropski parlament očito sprema izveštaj o izborima u Srbiji u kome će po ko zna koji put lažno optužiti našu zemlju za nedostatak prava i sloboda. Nemački i francuski farmeri na ulicama gradova, kao i pretnje o zabrani pojedinih desno orijentisanih partija, međutim, dokaz su licemerja otuđenih zapadnih centara moći, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

Prema njegovim rečima, svi ti sinhronizovani napadi na Srbiju imaju za cilj da izvrše pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, kao i da zaustave ekonomsko i vojno jačanje naše zemlje.

Privatna arhiva
Aleksandar Đurđev

- To se nikada neće desiti, jer predsednik Vučić već godinama neumorno čuva teritorijalni integritet i suverenitet naše Srbije. Uprkos izrazitom albanofilnom stavu kolektivnog Zapada, i predsednik Vučić i Vlada Srbije i dalje u opredeljeni za mir, dijalog i kompromisna rešenja - precizirao je Đurđev.

Predsednik Srpske lige poručio je da će Srbija znati i umeti da sačuva mir i stabilnost, ali i da se brani ukoliko to bude potrebno.

- Mnoge plaši to što je Srbija danas vojna sila broj jedan u našem regionu zahvaljujući predsedniku Vučiću i ministru odbrane Milošu Vučeviću. Mi im poručujemo da treba da brinu samo oni koji bi se usudili da napadnu našu zemlju. Srpska liga veruje u mir i dijalog i smatra da bi Vučić kao predsednik i Vučević kao premijer bili idealan tandem koji bi omogućio da Srbija i kolektivni Zapad dođu do kompromisa - zaključio je Đurđev.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike