Nastavak afere “kokain” u Leposaviću: I drugi Kurtijevi Srbi uhvaćeni kako šmrču u opštini! (VIDEO/FOTO)

01.02.2024

10:20

0

Prethodno, njihova šefica Dragana Miletić, zamenica lažnog gradonačelnika u Leposaviću, takođe je snimljena kako šmrče kokain

Nastavak afere “kokain” u Leposaviću: I drugi Kurtijevi Srbi uhvaćeni kako šmrču u opštini! (VIDEO/FOTO)
Copyright Printscreen/YouTube

Na snimku koji su sinoć objavili albanski mediji a na kojima se vidi kako je opština Leposavić pretvorena u kokainsko jezgro za vreme vlasti Кurtijevog "gradonačelnika" Ljuljzima Hetemija, vidi se više osoba koje konzumiraju opijate.

Više meštana Leposavića tvrde da se na snimcima nalaze najbliži saradnici Kurtijevih Srba, takozvanog ministra Nenada Rašića i njegovog zamenika Radoice Radomirovića.

Na drugom snimku “šmrkanja” koji je objavio albanski portal Nacionale vidi policajac P.R. u društvu više opštinskih radnika koji su takođe bliski saradnici Rašićevog zamenika ministra Radoice Radomirovića, ali i članovi Rašićeve stranke.

- Opštinu su nam pretvorili u kokainsko leglo, prvo ona  zvana Beba, sad ovi Rašićevi i Radoicini, sramota šta rade a zovu se Srbima - revoltirani su Srbi iz Leposavića.

printscreen
 

 

Prethodno, njihova šefica Dragana Miletić, zamenica lažnog gradonačelnika u Leposaviću, takođe je snimljena kako šmrče kokain.

Tužilaštvo u Mitrovici je, pak, izdalo saopštenje kojim potvrđuje pokretanje istrage.

- Osnovno tužilaštvo u Mitrovici saopštava mišljenje da je u vezi sa objavljivanjem video snimka Nacionalnog portala, objavljenog 29.01.2024. za istragu trgovine narkoticima (DHTN) u Prištini, da preduzme sve istražne radnje u vezi sa istragom ovog slučaja, koji se odnosi na umešana lica koja se vide na objavljenim video snimcima, uključujući identifikaciju svih lica, zatim prikupljanje dokaza – video snimaka Nacionalnog portala, i drugih relevantnih dokaza koji su neophodni za istragu i rasvetljavanje ovog slučaja, u pogledu krivičnog dela „Neovlašćena kupovina, držanje, stavljanje u promet i promet opojnih droga, psihotropnih i analognih supstanci“ iz člana 267 u odnosu na član 275 stav 1 tačka 1.2 Krivičnog zakona Republike Kosovo - navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike